διαμορφωση γιουνιπερου ιδεες
Re: διαμορφωση γιουνιπερου ιδεες
Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι υποδηλώνουν οι κόκκινοι κύκλοι...., αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα "καθάρισμα" α) σε όλα τα μικρούλικα κλαδάκια κατά μήκος του κορμού β) σε όλα τα λεπτά κλαδάκια που φυτρώνουν στο κάτω μέρος των χονδρών κλάδων, διότι στο bonsai τα φύλλα-βελόνες πρέπει να βρίσκονται στα πλάγια και επάνω από τα κλαδιά. Ό,τι φυτρώνει στο κάτω μέρος αφαιρείται.
Εάν κάνεις αυτές τις δύο παρεμβάσεις (που είναι και ακίνδυνες) νομίζω ότι θα εμφανισθεί καθαρώτερα η "κατασκευή" του δένδρου, ώστε να δώσει καθένας την πρότασή του βάσει της εικόνας .
Εάν κάνεις αυτές τις δύο παρεμβάσεις (που είναι και ακίνδυνες) νομίζω ότι θα εμφανισθεί καθαρώτερα η "κατασκευή" του δένδρου, ώστε να δώσει καθένας την πρότασή του βάσει της εικόνας .
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Να καπως ετσι:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
antonis86
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Εχει πολλα κλαδια και ειναι λιγο δυσκολο να τραβηξω "καθαρη" φωτογραφια..δεν ξερω αν βοηθανε αυτες...ισως να κοψω τα ψηλα κλαδια ως ενα σημειο, να καθαρισει λιγο το τοπιο..? [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_razz.gif[/img] ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μεγαλα. επισης 2 μεριες ετσι οπως ειναι τωρα, εχουν ενδιαφερων..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
σωστο αυτο που σου ειπε ο Λαζαρος. Αυτο που μπορεις να κανεισ για αρχη ειναι με το χερι σου να βγαλεις ολα τα μικρα κλαδακια που ειναι στο κορμο για να δουμε και το σχημα του κορμου.
Φιλε μου πολυ ευχαριστως να σε βοηθησουμε αλλα δεν εχουμε καθολου καλη εικονα του δεντρου , βγαλε καμποσες φωτο και απο τις 4 πλευρες στις οποιες να φαινεται ολοκληρο το δεντρο και η εικονα να ειναι στο υψως των ματιων, φαντασου να υπαρχει ολοκληρο το δεντρο μεσα στο καδρο.[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... egreen.gif[/img]

-
antonis86
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
διαμορφωση γιουνιπερου ιδεες
Καλημερα ξανα!
ανεβαζω φωτο απο τον 2ο γιουνιπερο να μου πειτε αν μπορειτε ιδεες για διαμορφωση...
ευχαριστω.
ανεβαζω φωτο απο τον 2ο γιουνιπερο να μου πειτε αν μπορειτε ιδεες για διαμορφωση...
ευχαριστω.