Bending Techniques
Re: Bending Techniques
μιλας για Raffiagcop33 έγραψε:λοιπόν...
είδα αυτό το άρθρο... και ο τύπος αντί για το "πως το λένε" για καλάθια που χρησιμοποιείτε ευρέος, αυτός χρησιμοποιεί απλή χαρτοταινία... να το κάνω όταν συρματώσω τον γιουνίπερο;.... έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω και πως... αν όχι, που θα βρώ τέτοιο πράγμα που φτιάχνουν καλάθια;
να αρχίζω σιγά σιγά και εγώ σαν παιδί;
Raffia : is long fibers from the Raffia Palm (Raphia farinifera). Raffia is used to protect the of a bonsai and help prevent splitting of the or when bent after .
ξερω οτι μπορεις να την βρεις σε πολλα site οπως εδω..
http://www.dallasbonsai.com/store/raffia.html
τωρα με την ταινια πρωτη φορα το βλεπω δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
gcop33
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bending Techniques
λοιπόν...
είδα αυτό το άρθρο... και ο τύπος αντί για το "πως το λένε" για καλάθια που χρησιμοποιείτε ευρέος, αυτός χρησιμοποιεί απλή χαρτοταινία... να το κάνω όταν συρματώσω τον γιουνίπερο;.... έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω και πως... αν όχι, που θα βρώ τέτοιο πράγμα που φτιάχνουν καλάθια;