Υπάρχει εξειδικευμενο μαγαζί για bonzai στην Αθηνα;
-
annafokaefs
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Υπάρχει εξειδικευμενο μαγαζί για bonzai στην Αθηνα;
Καλησπέρα. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο κατάστημα με γλάστρες για μπονσάι στην Αττική;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ρωτας να βαλεις τα σποροφυτα για να φυτρωσουν? ή οταν θα φυτρωσουν που να τα βαλεις?Hfestion έγραψε:Έπεσαν στα χέρια σπόροι pinus mugo pomology και junipers chinesis, τι χώμα λέτε να χρησιμοποιήσω; Και που θα βρω μικρά pot κατάλληλα για να τα βαλω;
Μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα πλαστικο γλαστρακι με αμμο ποταμισια, χαλικακι... εγω εχω χρησιμοποιησει κομποστ... (τυρφη δηλαδη... χωμα του εμποριου που ειναι για γλαστρες)
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Έπεσαν στα χέρια σπόροι pinus mugo pomology και junipers chinesis, τι χώμα λέτε να χρησιμοποιήσω; Και που θα βρω μικρά pot κατάλληλα για να τα βαλω;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Hfestion έγραψε:Είμαι σχετικά νέος με τα bonsai. Ασχολουμε 8μηνες. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζι που να ξέρουν απο bonsai και να έχουν Υλικα. Έχω γυρίσει όλα τα φυτορια της περιοχής και δεν έχω βρει πολλά πράγματα. Όπου ρωτάω αν έχουν γλάστρες για bonsai με κοιτάνε λες και μιλάω κινεζικά.
Καλησπέρα καλώς ηρθες. Εαν θές πές μας τι ακριβώς ψάχνεις;
και που μένεις.
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Υπάρχει εξειδικευμενο μαγαζί για bonzai στην Αθηνα;
Είμαι σχετικά νέος με τα bonsai. Ασχολουμε 8μηνες. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζι που να ξέρουν απο bonsai και να έχουν Υλικα. Έχω γυρίσει όλα τα φυτορια της περιοχής και δεν έχω βρει πολλά πράγματα. Όπου ρωτάω αν έχουν γλάστρες για bonsai με κοιτάνε λες και μιλάω κινεζικά.