Moses
Re: Moses
Τι? Ο Κανελλόπουλος κάνει καλύτερες τιμές αν είσαι στο club?
Συμμετέχει και αυτός???
Και δεν του το χω πει… αν και μου έχει κάνει καλή τιμή την μια από τις 3 -4 φορές που είχα πάει…
Συμμετέχει και αυτός???
Και δεν του το χω πει… αν και μου έχει κάνει καλή τιμή την μια από τις 3 -4 φορές που είχα πάει…
GEO_TH bonsai pots
-
gcop33
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
σήμερα έκανα την μαγική κίνηση! Παρέλαβα 2 υπέροχα σακουλάκια με σπόρους για Mosse. Τα πήρα από το ebay με τα μεταφορικά 12$ και είναι για να γεμίσεις 6τμ! έβγαλα φωτογραφίες. ακολούθησα τις οδηγείες κατά γράμμα... και το έβαλα σε μικρά πιάτα για γλάστρες και χρησιμοποίησα μόνο τα 3/4 του ενός σακουλιού... σε 4 βδομάδες και μετά από διαδοχικές φωτογραφίσεις θα φτιάξω βιντεάκι με τα αποτελέσματα!
για να δούμε!
-
gcop33
Topic author - Mame

μεταξύ του αρμέγματος και του μαζέματος καπνών, δεν νομίζω να πρόλαβε να μάθει τι εστι "ίντερνετ"!!!
Για να πάρει κάρτα καλή μου, πάει να πει ότι θα έρχεται σε συγκεντρώσεις άρα ενδιαφέρετε και για κάτι άλλο από το μαντρί και το αν έπηξε η φέτα, αν δεν έρθει δεν παίρνει κάρτα όποτε ξαναφτάνουμε στο ίδιο!
Για να πάρει κάρτα καλή μου, πάει να πει ότι θα έρχεται σε συγκεντρώσεις άρα ενδιαφέρετε και για κάτι άλλο από το μαντρί και το αν έπηξε η φέτα, αν δεν έρθει δεν παίρνει κάρτα όποτε ξαναφτάνουμε στο ίδιο!
-
perdikaki mariana
- Shohin

gcop33 έγραψε:σιγά που ο καράβλαχος ξέρει από μπονσαί... καμμια γαρδένια να πάρει και κανα 2 κιλά τιρφόχωμα!
Μπορεί όμως ο μπατζανάκης του κουμπάρου σου να γίνει μέλος και έτσι θα πάρει και την κάρτα!!! οπότε ένα και το αυτό αχαχαχαχα εκτός και αν είναι τόσο βλάχος όσο λες που να μην μπορεί να χειριστεί το internet
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
Philip
- Masterpiece

Και γιατι να μην παρει φτηνα κ ο μπατζανακης του κουμπαρου σου ... αυτος δεν εχει ψυχηgcop33 έγραψε:κάρτα μέλους... που θα λέει από που είσαι... κοινός δεν θα μπορεί να πάει ο μπατζανάκης του κουμπάρου μου και να πει "είμαι από το bonsaiclub.gr" γιατί θα του πουν... κάρτα εκι? ντεν εκι, ντεν μπαίρνει!
Λες να του κανουμε κακο του μαγαζατορα ??
Δωστε μπονσαι στον λαο
-
gcop33
Topic author - Mame

κάρτα μέλους... που θα λέει από που είσαι... κοινός δεν θα μπορεί να πάει ο μπατζανάκης του κουμπάρου μου και να πει "είμαι από το bonsaiclub.gr" γιατί θα του πουν... κάρτα εκι? ντεν εκι, ντεν μπαίρνει!
-
Philip
- Masterpiece

Harris έγραψε:Θα βγαλουμε και καρτες για το κλαμπ να παίρνουμε απο διαφορα μαγαζια προσφορες!
Ο Φιλιππος ειναι στις δημοσιες σχεσεις!![]()
![]()
Καρτες........????
-
gcop33
Topic author - Mame

το έχω κάνει Χάρη, αυτό με τις κάρτες στο δικό μου το φόρουμ και δουλεύει, βέβαια, πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι υπάλληλοι του μαγαζιού για αυτές τις τιμές γιατί αν πήγαινα εκεί και έλειπε το τυπάκι αυτό που με εξυπηρέτησε, θα έφευγα άπραγος. Το έχουν πάθει οι δικοί μου στα μαγαζιά που του έχω κανονίσει τις εκπτώσεις και τους παίρνω και τους βρίζουν και εκείνοι ζητάνε συγνώμη, αλλά το λάθος έχει γίνει!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Θα βγαλουμε και καρτες για το κλαμπ να παίρνουμε απο διαφορα μαγαζια προσφορες! 
Ο Φιλιππος ειναι στις δημοσιες σχεσεις!

Μια χαρα τα πηρες ουτε στον Παπάς και πηρες το καλο Ακαδαμα οχι το απλο
!!! 
Ο Φιλιππος ειναι στις δημοσιες σχεσεις!
Μια χαρα τα πηρες ουτε στον Παπάς και πηρες το καλο Ακαδαμα οχι το απλο
μια χαρα το πηρες και το συρμα, κοιταξα λιγο τις τιμες και ειναι πιο ακριβο οντως! 
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Philip
- Masterpiece

gcop33 έγραψε:υπογραμίζω... όλα μου τα έδωσε 35 ευρώ... εγώ είπα πόσο έχει το χώμα!!!! Τσάμπα μου τα έδωσε ο άνθρωπος τι ακριβά! Οι τιμές είναι οι αναγραφόμενες, όχι αυτές που μου τα έδωσε!
Μια χαρα τα πηρες........πολυ καλη τιμη
Τα δεντρα του τα εχει λιγο τσιμπημενα......αλλα αυτο δεν μας νοιαζει εχουμε κ άλλες πηγες.
gcop33 έγραψε:είπα ότι είμαι από το club και οι τίμες, για τους άλλους, ήταν 26 το akadama, 28 ή 25 για το σύρμα, και το άλλο το χάρισε! (το moss )
το συρμα νομιζω στο εδωσε ακριβα..
αλλα πηρες δωρακι!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Μπορεις να μας πεις τις τιμες για το καθε αντικειμενο που πηρες? Ειπες οτι εισαι απο το κλαμπ?gcop33 έγραψε:Πήγα σήμερα μέσα στην βροχή με το μηχανάκι στον Κανελόπουλο στο Μενίδι... ο τύπος εκτός του ότι για το 16λιτρό σακί και 500γραμμάρια 2.0μμ σύρμα μου πήρε 35 ευρώ, μου χάρισε και μια σακούλα με σφαγνό γιατί, όπως είπε, πήγα μέσα στην βροχή... βέβαια κοίταξα γενικά τιμές και είδα παράδειγμα Maple σε γλάστρα, ΟΧΙ μπονσάι, και το είχε 70 ευρώ... μου έπεσαν τα αφτιά!
Κατα τα άλλα είναι συμπαθέστατος και εξυπηρετικότατος