Cestrum nocturnum (Νυχτολούλουδο)

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cestrum nocturnum (Νυχτολούλουδο)

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

Ωραίο ρε Λιζάκι και το γιασεμί!! εκτός αν θέλεις να τραγουδάς σαν την βανδή ''στη ζωή μου, στην αυλή μου νυχτολουλούδοοοοοοοοοοοο'' :laughing-rolling:
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους

Liz@ki
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Liz@ki »

ηθελα και εγω να παρω για το μπαλκονι αλλα εβαλε η μανα μου γιασεμι και μου χαλασε τα σχεδια.. :angry-cussingblack:
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

thanasis2561 έγραψε:Το κακό είναι οτι δεν έχω κήπο παρα μονο μπαλκόνι!!!Τα φήνω λοιπόν και το συζητ'αμε φθινόπωρο...
Α ποιο ωραια .Βαλτο σε μια μεγαλη γλάστρα......να σου γεμισει το μπαλκονι......

Αλλα θα 'χεις πολυ σκνίπα σπιτι :doh:
Άβαταρ μέλους

Topic author
thanasis2561
Omono
Omono

Δημοσίευση από thanasis2561 »

Το κακό είναι οτι δεν έχω κήπο παρα μονο μπαλκόνι!!!Τα φήνω λοιπόν και το συζητ'αμε φθινόπωρο...
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Το ειδος αυτο εχει ταχεια αναπτυξη....ως μεγιστη :auto-biker: Του αρεσει να σκαρφαλωνει ......κ ο κορμος μενει πολυ λεπτος. Εχω ενα σπιτι 20 μετρα υψος με κορμο καλαμάκι. Πρεπει να βρεις κανενα 70 ετων κ να το ξεριζώσεις.....Οποτε αυτο που σου ειπα να το βαλεις στον κηπο δεν στο ειπα για πλάκα :P . Αστο στο χωμα........να μεγαλωσει να μοσχοβολαει ο τοπος :dance: :dance:
Άβαταρ μέλους

Topic author
thanasis2561
Omono
Omono

Liz@ki έγραψε:γεια σου!

εγω θα ελεγα να το προσπαθησεις..
για να πετυχεις μικροφυλλια πρεπει να κανεις αποφυλλωση, δε ξερω ποσο θα σου παρει για να το πετυχεις αλλα γινεται οπως το εχουμε δει και σε μπονσαι οπως ειναι η λεμονια που εχει επισης μεγαλο φυλλο.
;) ;)
Λιζάκι λέω μετα το καλοκαίρι να ρίξω μια προσπάθεια να το μετατρέψω σε μπονσαι.....ΑΛΛΑ γιατί Φίλλιπε είσαι κατηγορηματικός ??? :violence-duel:
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Ξεχασε το δεν κάνει :auto-biker:

Εαν εχεις κηπο βαλτο στο χωμα να μοσχοβολαει ολη η γειτονια.......
Άβαταρ μέλους

Liz@ki
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Liz@ki »

γεια σου!

εγω θα ελεγα να το προσπαθησεις..
για να πετυχεις μικροφυλλια πρεπει να κανεις αποφυλλωση, δε ξερω ποσο θα σου παρει για να το πετυχεις αλλα γινεται οπως το εχουμε δει και σε μπονσαι οπως ειναι η λεμονια που εχει επισης μεγαλο φυλλο.
;) ;)
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Άβαταρ μέλους

Topic author
thanasis2561
Omono
Omono

Χμμμμ Χάρη έχεις δίκιο σ'αυτο που λές! Απο την άλλη με αποφύλλλωση δεν μικραίνουν τα φύλλα σε βάθος χρόνου??Θα πάρει αιώνες λες εε?
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

thanasis2561 έγραψε:Λοιπον παιδια καλησπέρα !!!
Θέλω τα φώτα σας. Έχω ένα νυχτολούλουδο σε γλάστρα το Cestrum nocturnum που χει το βράδυ ένα εκλπηκτικα μεθυστικό άρωμα (μυρίζει απο χιλιομετρα μακρυα) και είναι θαμνοειδές με ξυλώδες κορμό!!!
Έψαξα παντού στο ίντερνετ για μπονσαι απο το ειδος αυτο αλλα δεν βρήκα τιποτα. Μόνο σε ένα ξένο σαιτ ενας κύριος ρωτούσε απεγνωσμένα (καλή ώρα, χεχε) αλλά δεν έλαβε απαντηση!
Έχει κανένας ασχοληθεί με το είδος ή ακούσει ή δει τπτ σχετικό με το αν μ πορει να γίνει μπονσάι??
Πίστεύω οτι τροχοπέδη στο να γίνει μπονσαι αυτο το είδος είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του και οι μεγάλες απαιτήσεις του στο νερό
[img]http://www.logees.com/images/L1160-cest ... turnum.jpg[/img]
[img]http://www.ranger146.com/N_Leighton_Dri ... turnum.jpg[/img]
Οταν θες να δημιουργήσεις μπονσαι πρεπει να κοιτας εαν αυτο το δεντρο μπορει να εχει κωνικότητα... Τα φυλλα του ειναι τεράστια ενα σημαντικό αρνητικο....
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
thanasis2561
Omono
Omono

Cestrum nocturnum (Νυχτολούλουδο)

Λοιπον παιδια καλησπέρα !!!
Θέλω τα φώτα σας. Έχω ένα νυχτολούλουδο σε γλάστρα το Cestrum nocturnum που χει το βράδυ ένα εκλπηκτικα μεθυστικό άρωμα (μυρίζει απο χιλιομετρα μακρυα) και είναι θαμνοειδές με ξυλώδες κορμό!!!
Έψαξα παντού στο ίντερνετ για μπονσαι απο το ειδος αυτο αλλα δεν βρήκα τιποτα. Μόνο σε ένα ξένο σαιτ ενας κύριος ρωτούσε απεγνωσμένα (καλή ώρα, χεχε) αλλά δεν έλαβε απαντηση!
Έχει κανένας ασχοληθεί με το είδος ή ακούσει ή δει τπτ σχετικό με το αν μ πορει να γίνει μπονσάι??
Πίστεύω οτι τροχοπέδη στο να γίνει μπονσαι αυτο το είδος είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του και οι μεγάλες απαιτήσεις του στο νερό
[img]http://www.logees.com/images/L1160-cest ... turnum.jpg[/img]
[img]http://www.ranger146.com/N_Leighton_Dri ... turnum.jpg[/img]
Απάντηση