Κυπαρισσι

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Re: Κυπαρισσι

Δημοσίευση από RiaDr »

Καλώς μας ήρθες! Πολύ ωραίο δείγμα του είδους του κι αφού υπήρχε και θέμα επιβίωσης, καλά έκανες και το έβγαλες!
Η περίοδος, όπως σου είπαν ήδη δεν προσφέρεται για μεταφυτεύσεις, αλλά και κατάλληλη να ήταν είναι πολύ πρόσφατη η μεταφορά του στη γλάστρα για να το ξαναπειράξεις. Άσ'το για λίγο να συνηθίσει στο νέο του περιβάλλον...
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."

Topic author
Δημήτρης ΒΑΝ
Mame
Mame
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δημήτρης ΒΑΝ »

Καλημέρα , sorry για τον τίτλο. Δεν είναι κυπαρίσσι αλλά σιγουρα ανοίκει στα κυπαρισσοειδή. Μάλλον είναι αρκευθος αλλά δεν ξέρω να ξεχωρίζω τα είδη.

Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 16 Δεκ 2015, 08:29 --

Καλημέρα Μάριε,

Πρίν από τρείς βδομάδες το έβγαλα και το έβαλα απευθείας σε αυτό το γλαστράκι. Επρεπε να το βγάλω , ζούσε σε ένα βράχο αλλά στη θέση του θα χτιστεί ένα σπίτι...

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από marios »

Δεν είναι κυπαρρίσι γιουνίπερος είναι. Πότε έκανες την μεταφύτευση του σε γλαστράκι; Πόσο καιρό το έχεις μέσα σε αυτό το δοχείο;
Άβαταρ μέλους

gate1908
Omono
Omono
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από gate1908 »

Δεν μοιάζει με κυπαρίσσι αλλά με αρκευθο. Δεν είναι καλή εποχή για μεταφύτευση καλό θα ήταν να την κάνεις την άνοιξη.

Topic author
Δημήτρης ΒΑΝ
Mame
Mame
Has thanked: 0
Επικοινωνία:

Κυπαρισσι

Δημοσίευση από Δημήτρης ΒΑΝ »

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ για την ύπαρξη του Forum σας.

Είμαι νέο μέλος και έχω ένα θεματάκι με το δεντράκι μου. Είμαι αρχάριος αλλά έχω διβάσει αρκετά βιβλία αλλά δεν έχω αρκετή εμπειρία. Έχω πειραματιστεί αρκετά με μικρά δεντράκια άλλες φορές με επιτυχία άλλες όχι.

Έχω το παρακάτω δέντρο και δεν ξέρω απο που να αρχίσω. Το ξέρω ότι χρεάζετε άλλη γλάστρα , γενικά το έχω καθαρίσει αλλά έχει κάτι ξερά κλαδιά τα οποία μου αρέσουν αλλά τα κόβω κιόλας... Τί χώμα να βάλω ? προς το παρόν έχω αυτό που είχε και στη φύση.
Εάν οι φωτογραφίες δεν είναι καλές μπορώ να βγάλω άλλες αύριο. Μακάρι να μπορούσα να σας δώ από κοντά αλλά μένω Κεφαλλονιά.
Βοήθεια στη διαμόρφωση θα ήθελα ... τις τελευταίες πέντε μέρες μόνο το κοιτάω :)

Δημήτρης
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση