"Καλλιέργεια" ΓΙΑ bonsai

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: "Καλλιέργεια" ΓΙΑ bonsai

Δημοσίευση από nikolas2014 »

Άνετα!!!Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω και εγώ!!Και μπορείς να κάνεις πατέντα και για σκιά,και θερμοκήπιο αν έξω κάνει πολύ κρύο!
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Re: "Καλλιέργεια" ΓΙΑ bonsai

Δημοσίευση από karesansui »

Τέλεια ιδέα!!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]
Εννοείται πως έχει νόημα και ουσία η σκέψη σου!
Έχε υπόψη σου, πως είναι μια σύνηθης πρακτική σε όλους τους ...μεγάλους μπονσαΐστες.
Φυτεύοντάς τα βέβαια, τα προπαιδεύεις ταυτόχρονα σαν πρό μπονσάι αλλά αυτό είναι θέμα μιας άλλης δημοσίευσης.
Γνώμη μου είναι να το αποφασίσεις...έχεις μόνο να κερδίσεις ομορφα μελλοντικά μπονσάι[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... _smile.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake

Topic author
christos1908
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

"Καλλιέργεια" ΓΙΑ bonsai

Δημοσίευση από christos1908 »

Ήθελα να παρουσιάσω μια σκέψη μου και να μου πείτε αν ειναι εφικτή αλλά και αν έχει νόημα.
Εχω στο σπίτι μου ένα μικρό χώρο, καμία 30αρια τετραγωνικά, ένα μικρό κήπο δηλαδη, ο οποίος ειναι τελείως, άδειος. Δεν έχει γκαζόν, παρά μόνο 4 δεντράκια καρποφόρα, μικρά. Σκεφτόμουν λοιπόν να αγόραζα κάποια δεντράκια που εχω δει, μικρά και φτηνά (μιλάμε του 10€), ένα γιουνιπερο, ένα σφενδαμι κτλ και να τα έβγαζα στο χώμα για 3-4 χρόνια ας πούμε, σκεπτόμενος ότι θα αναπτυχθούν σαφώς περισσότερο σε σχέση με γλάστρα και οταν με ικανοποιήσουν να μπορώ να τα βγάλω και να ξεκινήσω για bonsai...
Έχει νόημα μια τέτοια διαδικασία;;;
Απάντηση