Ficus Retusa κλάδεμα & επιλογή γλάστρας
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Ficus Retusa κλάδεμα & επιλογή γλάστρας
Πολύ σωστά. Διάλεξε τι θα ήθελες να κάνεις καλύτερα. Ίσως ένα κλάδεμα να ήταν καλύτερο.arxarious έγραψε:Πιστεύω πως αν το συρματώσεις τώρα θα το στρεσάρεις.Και μήπως να αποφύγεις και κλάδεμα και μεταφύτευση ταυτόχρονα? Γενικώς από ότι έχω καταλάβει πρέπει να αποφεύγονται οι στρεσογόνες εργασίες να γίνοντια όλες μαζί.
Πιστεύω πως αν το συρματώσεις τώρα θα το στρεσάρεις.Και μήπως να αποφύγεις και κλάδεμα και μεταφύτευση ταυτόχρονα? Γενικώς από ότι έχω καταλάβει πρέπει να αποφεύγονται οι στρεσογόνες εργασίες να γίνοντια όλες μαζί.
Παναγιώτης
-
hackertom
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Από ότι βλέπω το χώμα του είναι πολύ κακό για αυτό και έχει πάρει αυτήν την κλήση προφανώς από την αρχική του θέση. .
Δυστυχώς δεν έχω ακόμη κωδικό να διαβάσω τι θέλει αυτό το δέντρο στην βιβλιοθήκη. .
Μπορείτε να προτείνετε χώμα;
Ο κορμός του είναι ξερός αρκετά κάπως. . :-/
Δυστυχώς δεν έχω ακόμη κωδικό να διαβάσω τι θέλει αυτό το δέντρο στην βιβλιοθήκη. .
Μπορείτε να προτείνετε χώμα;
Ο κορμός του είναι ξερός αρκετά κάπως. . :-/
-
Petros
- Imperial

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 19 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img]stelios έγραψε:Μπορείς αλλά αν δεν κάμω λάθος θα πρεπει απο τον φθινοπωρο.hackertom έγραψε:Μπορώ να βάλω σύρμα να μεταφέρω τον κορμό του κάπως στο τέλος κέντρο; Η απόκλιση του στα αριστερά δεν μου φαίνεται καλή. .
-
stelios
- Imperial

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 27 times
Μπορείς αλλά αν δεν κάμω λάθος θα πρεπει απο τον φθινοπωρο.hackertom έγραψε:Μπορώ να βάλω σύρμα να μεταφέρω τον κορμό του κάπως στο τέλος κέντρο; Η απόκλιση του στα αριστερά δεν μου φαίνεται καλή. .
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ficus Retusa είναι το δέντρο σου και πράγματι θέλει κλαδεματάκι. 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
hackertom
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ficus Retusa κλάδεμα & επιλογή γλάστρας
Και εδώ τι δεύτερο παιδιά.. Επίσης δεν ξέρω την ονομασία του! Το χώμα του δεν μου φαίνεται για χώμα bonsai και αυτό μάλλον θέλει κλάδεμα !
Πληροφορίες για αυτό;
Πληροφορίες για αυτό;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.