ΝΕΟΣ ΣΤΑ BONSAI (SERISSA bonsai)
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: ΝΕΟΣ ΣΤΑ BONSAI (SERISSA bonsai)
Είναι ωραία δέντρα αλλά κανένα δεν μου έχει επιζήσει!!! Είχα 2-3 αλλά πάνω απο χρόνο δεν έζησαν!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
το περιμενα![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/law/policered.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/auto/ambulance.gif[/img]karesansui έγραψε:ECU = Emergency Care Unit ( μετφρ. Μονάδα Επειγόντων Περιστατικών)iohokahey έγραψε: εξηγησε μου το ECU σε παρακαλω παναγιωτη..ειμαι περιεργος..!!!!!!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
ECU = Emergency Care Unit ( μετφρ. Μονάδα Επειγόντων Περιστατικών)iohokahey έγραψε: εξηγησε μου το ECU σε παρακαλω παναγιωτη..ειμαι περιεργος..!!!!!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Vadim
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Αν καταφέρω τελικά να έρθω στην συνάντηση.. πρέπει να φέρω μαζί μου γλαστράκι και χώμα ή έχει να αγοράσω απο εκείνο το φυτώριο??? Χάρη δώσε μου τα φώτα σου σε παρακαλώ.
-
iohokahey
- Masterpiece

εξηγησε μου το ECU σε παρακαλω παναγιωτη..ειμαι περιεργος..!!!!!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/happy/bouncyyellow.gif[/img]karesansui έγραψε: Θα το αναλάβει φυσικά, η ομάδα ECU του bonsaiforum!!
Γιώργος
Γιώργος
-
karesansui
- Συντονιστής

Καλό είναι σιγά-σιγά να το βγάλεις έξω απο το σπίτι! Οι σέρισσες δεν είναι εσωτερικού χώρου. Το χώμα του όπως δείχνει, είναι μια μάζα απο ρίζες και κακής ποιότητας τύρφη με μπόλικα άλγη στην επιφάνεια του δοχείου. Δύσκολα να πιστέψει κανείς πως αερίζεται σωστά το ριζικό σύστημα του φυτού!
Αν μπορέσεις και έλθεις στην συνάντηση θα σου δείξουμε τι εννοούμε σχετικά με το σωστό υπόστρωμα και την μεταφύτευση. Θα το αναλάβει φυσικά, η ομάδα ECU του bonsaiforum!!
Αν μπορέσεις και έλθεις στην συνάντηση θα σου δείξουμε τι εννοούμε σχετικά με το σωστό υπόστρωμα και την μεταφύτευση. Θα το αναλάβει φυσικά, η ομάδα ECU του bonsaiforum!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
karesansui
- Συντονιστής

Απ' όλα θέλει!! Μεταφύτευση, κλάδεμμα, λίπανση...
Όπως επεσήμανε ο Χάρης...η κατάσταση σώζεται...
Όπως επεσήμανε ο Χάρης...η κατάσταση σώζεται...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
ΚΑλώς ήρθες. Γράψε μερικά λόγια για σένα εδω: http://bonsaiforum.gr/viewforum.php?f=42
Το δέντρο σου το εχεις μεσα στο σπιτι;
Επίσης το δέντρο σου έχει ανάγκη απο μεταφύτευση... Αλλα σωστη μεταφύτευση με σωστό χώμα και σωστο γλαστράκι.
Εαν μένεις Αθηνα να το φέρεις μαζί σου στην συνάντηση 30/3 μπας και το σώσουμε.
Το δέντρο σου το εχεις μεσα στο σπιτι;
Επίσης το δέντρο σου έχει ανάγκη απο μεταφύτευση... Αλλα σωστη μεταφύτευση με σωστό χώμα και σωστο γλαστράκι.
Εαν μένεις Αθηνα να το φέρεις μαζί σου στην συνάντηση 30/3 μπας και το σώσουμε.
-
Vadim
Topic author - Σπορόφυτο

Re: ΝΕΟΣ ΣΤΑ BONSAI
Παιδια εχω ενα σερισα και τον τελευταιο καιρο πεφτουν αρκετα φυλλα του και εχουν κιτρινισει καποια απο αυτα.. τι πρέπει να κάνω..Μήπως θελει να κανω μεταφύτευση ή να του ρίξω λιπασματακι???
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 20 Μαρ 2014, 16:51 --
το κατεφερα τελικα..
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 20 Μαρ 2014, 16:51 --
το κατεφερα τελικα..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
marios
- Imperial

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 29 times
Διάβασε πιο κάτωVadim έγραψε:ρε παιδια..πως ανεβαζω φωτογραφια???
http://bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=45&t=1271
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
+1RiaDr έγραψε:Καλημέρα και καλώς ήρθες! "Διάγνωση" χωρίς φωτογραφία δε γίνεται με ασφάλεια, όπως σου είπαν ήδη.. [ Εικόνα ]
Γράψε αν θέλεις και λίγα λόγια για σένα στην ενότητα "Λίγα λόγια για σας"!
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλημέρα και καλώς ήρθες! "Διάγνωση" χωρίς φωτογραφία δε γίνεται με ασφάλεια, όπως σου είπαν ήδη.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey
- Masterpiece

καλως ηρθες και απο μενα φιλε!
οπως σου προειπαν βγαλε φωτο για να δουμε ολοι την κατασταση του υποστρωματος της σερισσας..
οπως επισης ανεφερε μας αν την εχεις σε εσωτερικο ή εξωτερικο χωρο..ειναι πολυ βασικο..
οπως σου προειπαν βγαλε φωτο για να δουμε ολοι την κατασταση του υποστρωματος της σερισσας..
οπως επισης ανεφερε μας αν την εχεις σε εσωτερικο ή εξωτερικο χωρο..ειναι πολυ βασικο..
Γιώργος
Γιώργος
-
Alcibiades
- Shohin

Καλησπέρα, ανέβασε φωτογραφία με το δέντρο σου και το χώμα του στο γλαστράκι να το δουμε.Vadim έγραψε:Γεια σας, εχω ένα σερισα και έχουν κιτρινηση κάποια φύλλα του ενώ έχουν πέσει και αρκετά καθώς επίσης και και έχουν προεξέχουν και καποιες ρίζες του περιφεριακά του βασικού κορμου. Το βονσαι το έχω σε ένα σημειο εδω και κανα τρίμηνο. Δεν το χτυπάει απευθειας ο ηλιος και το ποτησμα του το κανω μολις διαπιστώνω ότι αρχιζει να ξερενεται το χώμα. Μήπως χρειάζεται μεταφύετευση??? Μήπως θέλει περισσότερο ήλιο??? Μήπως πρέπει να του ρίξω κανα λιπασματάκι???
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]