Το νεο βονσαι δέντρο μου!!!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Το νεο βονσαι δέντρο μου!!!
+10 !!Hfestion έγραψε:το δέντρο σου ονομάζεται φικος ginseng. Δεν πρόκεται για είδος bonsa αλλά για είδος φικου.
Λόγικα θα χρειαστεί κλαδεμα για να δώσεις φόρμα και νόρις την άνοιξη μεταφύτευση ( μπορείς να το μεταφορείς στο ωραίο σου κασπο αρκεί να έχει τρύπες από κάτω για να φεύγει το νερό. Αν δεν έχει δοκίμασε να ανοίξεις εσύ. )
Όσο ποιο πολλά χρόνια το κρατήσεις ζωντανό, τόσο αυτό θα σε ανταμείβει με ένα ωραίο pre-bonsai.
Σου εύχομαι αυτός ο φικος να είναι η σπίθα που θα σε κάνει να ασχοληθείς και με αλλά είδη δέντρων και με προχωρημένες τεχνικές και στο μέλλον να αποκτήσεις όμορφα bonsai.
Ότι χρειαστείς ρώτα μας.
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
το δέντρο σου ονομάζεται φικος ginseng. Δεν πρόκεται για είδος bonsa αλλά για είδος φικου.
Λόγικα θα χρειαστεί κλαδεμα για να δώσεις φόρμα και νόρις την άνοιξη μεταφύτευση ( μπορείς να το μεταφορείς στο ωραίο σου κασπο αρκεί να έχει τρύπες από κάτω για να φεύγει το νερό. Αν δεν έχει δοκίμασε να ανοίξεις εσύ. )
Όσο ποιο πολλά χρόνια το κρατήσεις ζωντανό, τόσο αυτό θα σε ανταμείβει με ένα ωραίο pre-bonsai.
Σου εύχομαι αυτός ο φικος να είναι η σπίθα που θα σε κάνει να ασχοληθείς και με αλλά είδη δέντρων και με προχωρημένες τεχνικές και στο μέλλον να αποκτήσεις όμορφα bonsai.
Ότι χρειαστείς ρώτα μας.
Ότι χρειαστείς ρώτα μας.
-
Dim Papadopoulos
- Shohin

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
Μπορείς να τοποθετήσεις ανάμεσα στο πλαστικό γλαστράκι και το κασπό μερικές πέτρες. (να πατάει επάνω στην πετρούλες) για καλύτερο αερισμό.
Το δέντρο είναι ζωή!
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
ΝΑ το ποτίζεις εκτός κασπο και με τα να το βάζεις μεσα στο κασπό.
Μια χαρά είναι το δέντρο σου!!! Καλορίζικο!
Μια χαρά είναι το δέντρο σου!!! Καλορίζικο!
-
Alexandros ARIANOS
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Το νεο βονσαι δέντρο μου!!!
Αυτό είναι το δέντρο μου. Έβγαλα φωτογραφία να το θαυμάσετε!!! :X
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.