Καλαγχόη mame Νο. 2
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 95 times
Re: Καλαγχόη mame Νο. 2
Καλημέρα στην ομάδα,
Κάνω φθινοπωρινό update των mame καλαγχόων μου (Εδώ μπορείτε να δείτε το ιστορικό της άλλης καλαγχόης: https://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=3&t=9985).
Ακολουθούν φωτό:
Κάνω φθινοπωρινό update των mame καλαγχόων μου (Εδώ μπορείτε να δείτε το ιστορικό της άλλης καλαγχόης: https://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=3&t=9985).
Ακολουθούν φωτό:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 56 times
ωραια κινηση . Με μικροτερο ποτ οντως θα εδειχνε πολυ καλυτερο. Καλη συνεχεια
Nihil humanum mihi alienum est
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 354 times
- Been thanked: 289 times
-
Topic author - Imperial
Εννοείται, έβαλα ότι είχα πρόχειρο εκείνη την στιγμή.
Ψάχνω για κάτι καλύτερο...
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 141 times
- Επικοινωνία:
Στην επόμενη μεταφύτευση βάλε λίγο μικρότερο ποτ για να δείξει ακομα πιο καλό...
-
Topic author - Imperial
Καλαγχόη mame Νο. 2
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Αυτή είναι η δεύτερη καλαγχόη μου.
Για να μην επαναλαμβάνομαι, η ιστορία της είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη του φυτού που έχω ήδη παρουσιάσει εδώ: viewtopic.php?f=3&t=9985, καθώς πρόκειται για μοσχεύματα του ίδιου μητρικού φυτού που κλαδεύτηκαν ταυτόχρονα και ακολουθήθηκε ακριβώς η ίδια διαδικασία. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην συγκεκριμένη το χώμα το πήρα από την αυλή μου, από το σημείο που έβαλα το κλαδάκι μετά την αφαίρεσή του από το μητρικό φυτό και δεν είναι αγορασμένο. Αργότερα προφανώς θα γίνει μεταφύτευση με καλύτερο υπόστρωμα. Πάντως προς το παρόν δεν έχει δυσκολευτεί καθόλου με αυτό που έχει, αλλά η ανάπτυξή του είναι ραγδαία ...
Ακολουθούν φωτογραφίες πριν και μετά το φθινοπωρινό κλάδεμα συντήρησης.
Αυτή είναι η δεύτερη καλαγχόη μου.
Για να μην επαναλαμβάνομαι, η ιστορία της είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη του φυτού που έχω ήδη παρουσιάσει εδώ: viewtopic.php?f=3&t=9985, καθώς πρόκειται για μοσχεύματα του ίδιου μητρικού φυτού που κλαδεύτηκαν ταυτόχρονα και ακολουθήθηκε ακριβώς η ίδια διαδικασία. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην συγκεκριμένη το χώμα το πήρα από την αυλή μου, από το σημείο που έβαλα το κλαδάκι μετά την αφαίρεσή του από το μητρικό φυτό και δεν είναι αγορασμένο. Αργότερα προφανώς θα γίνει μεταφύτευση με καλύτερο υπόστρωμα. Πάντως προς το παρόν δεν έχει δυσκολευτεί καθόλου με αυτό που έχει, αλλά η ανάπτυξή του είναι ραγδαία ...
Ακολουθούν φωτογραφίες πριν και μετά το φθινοπωρινό κλάδεμα συντήρησης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.