Ελιά
-
- Masterpiece
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Ελιά
+1 !!RiaDr έγραψε:Συμπαθέστατο, με λίγη συντήρηση και αρκετή φροντίδα θα εξελιχθεί, λογικά, σε ένα αξιόλογο δέντρο με τα χρόνια!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
- Imperial Masterpiece
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Συμπαθέστατο, με λίγη συντήρηση και αρκετή φροντίδα θα εξελιχθεί, λογικά, σε ένα αξιόλογο δέντρο με τα χρόνια!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Topic author - Omono
Κάπως έτσι το σκέφτομαι... Δηλαδή απλό κοντημα συντήρησης και να το αφήσω να αναπτυχθεί για τα επόμενα χρόνια (δεν ξέρω ποσά, αναλόγως την πορεία), αφού του έχω δώσει κάποιες αρχικές κατευθύνσεις στα κλαδιά του...
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 165 times
- Επικοινωνία:
Μια πολύ γρήγορη επέμβαση για να δείξει πιο όμορφο το δέντρο σου θα μπορούσε να ηταν και αυτή. (χωρίς να περιστρέψεις το δέντρο απο το ποτ γιατι λογικά έκανες πολυ πρόσφατα μεταφύτευση.)
(Δεν ξερω βεβαια εαν ηθελες μια διαμόρφωση για τα επόμενα 5-10 χρόνια λογο του οτι το δεντρο σου ειναι νεαρό.)
(Δεν ξερω βεβαια εαν ηθελες μια διαμόρφωση για τα επόμενα 5-10 χρόνια λογο του οτι το δεντρο σου ειναι νεαρό.)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Topic author - Omono
Ελιά
Το τρίτο μέλος της συλλογής μου!!! Το μόνο που έχει γίνει ειναι ένα αρχικό συρμάτωμα για ένα αρχικό σχήμα... Είναι 7-8 μήνες σε αυτό το ποτ σε ανόργανο... Περιμένω γνώμες και προτάσεις...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.