Ο κήπος του Masahiko Kimura
-
tsantos
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ο κήπος του Masahiko Kimura
karesansui έγραψε:(Αρκούμαι στο να χαζεύω τα δεντράκια μου στην πρασιά του σπιτιού μου πριν ανοίξω την πόρτα για να ξεκινήσω την μέρα μου! Είναι ο δικός μου μικρός κήπος αλλά στα μάτια μου δείχνει μεγάλος!!)
Αυτο ακριβως κανω κ εγω καθε μερα κ οταν εχω χρονο βγαινω κ πινω ενα καφεδακι με τα "φιλλαρακια" μου.
Οσο για τον κηπο,τι να πεις.......
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Φυσικά φίλε Παναγιώτη και είναι μεγάλος και έτσι θα πρέπει να είναι,μου αρέσει το πρωί να μυρίζω το άρωμα της γαρδένιας μου αλλά τώρα θα μείνω λίγο ακόμα με την ανάμνηση της μεχρι να ανθίσει....karesansui έγραψε:Ειλικρινά Γιώργο, ποσες φορές δεν έχω ονειρευτεί να ξεκινάω όμορφα την μέρα μου μετά απο μια περιήγηση σ´ ενα κήπο σαν κι αυτόν!pinusmugo έγραψε: θα μας τρελλάνεις Παναγιώτη και είναι ακομά πρωί-πρωι......καλα ξεκινησε η μερα .....
(Αρκούμαι στο να χαζεύω τα δεντράκια μου στην πρασιά του σπιτιού μου πριν ανοίξω την πόρτα για να ξεκινήσω την μέρα μου! Είναι ο δικός μου μικρός κήπος αλλά στα μάτια μου δείχνει μεγάλος!!)
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
+1!Harris έγραψε:Είναι υπεροχος... Για ταξιδι του μέλιτος!!χαχαχα
υγ απίστευτα δέντρα - κάποιοι κήποι σιντοϊστικών ναών όμως νομίζω πως θα μ' άρεσαν περισσότερο, για άλλους λόγους..
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
Akis_chatzi
- Shohin

- Been thanked: 0
- Επικοινωνία:
+1karesansui έγραψε:Ειλικρινά Γιώργο, ποσες φορές δεν έχω ονειρευτεί να ξεκινάω όμορφα την μέρα μου μετά απο μια περιήγηση σ´ ενα κήπο σαν κι αυτόν!pinusmugo έγραψε: θα μας τρελλάνεις Παναγιώτη και είναι ακομά πρωί-πρωι......καλα ξεκινησε η μερα .....
(Αρκούμαι στο να χαζεύω τα δεντράκια μου στην πρασιά του σπιτιού μου πριν ανοίξω την πόρτα για να ξεκινήσω την μέρα μου! Είναι ο δικός μου μικρός κήπος αλλά στα μάτια μου δείχνει μεγάλος!!)
http://bonsaistasgr.blogspot.com/?view=timeslide
-
karesansui
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Ειλικρινά Γιώργο, ποσες φορές δεν έχω ονειρευτεί να ξεκινάω όμορφα την μέρα μου μετά απο μια περιήγηση σ´ ενα κήπο σαν κι αυτόν!pinusmugo έγραψε: θα μας τρελλάνεις Παναγιώτη και είναι ακομά πρωί-πρωι......καλα ξεκινησε η μερα .....
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
θα μας τρελλάνεις Παναγιώτη και είναι ακομά πρωί-πρωι......καλα ξεκινησε η μερα .....karesansui έγραψε:Καλημέρα σας!
Δεν πρέπει να παραλείψει ουδείς την βόλτα σε αυτόν τον κήπο!!
http://ofbonsai.org/galleries/insperati ... iko-kimura
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
karesansui
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Ο κήπος του Masahiko Kimura
Καλημέρα σας!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως