ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ BONSAI ΜΟΥ
Re: ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ BONSAI ΜΟΥ
Είναι η μεταμόρφωση!Liz@ki έγραψε: ναι συμφωνω...!
το κοτοπουλακι μπαλα τεννις που κολλαει???
Πώς η μπάλλα γίνεται κοτοπουλάκι? Έτσι κι απ' το δένδρο φυτωρίου που θα αγοράσουμε θα εμφανισθεί ένα όμορφο bonsai!
Σωστά, Γιάννη?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Το ειχε κανει δωρεα ο προ-προ- παππους μου στους Ιαπωνες Το ελεγαν Παλαιολογο Κων/νο 
Τρελλο δεντρο!!!!
Τρελλο δεντρο!!!!
ναι συμφωνω...!Jean-Zac έγραψε:Οπως είδαμε δεν είναι sohin ή mame. Είμαι λοιπόν περίεργος να δω τι θα αγοράσετε στα φυτώρια.Φωτογραφικό υλικό στο μυαλό σας υπάρχει και αρκετό θα έλεγα.Ας γίνει και κάποια υπέρβαση στην επιλογή.Οχι τέτοιου μεγέθους αλλά όχι και βλαστάρια που αγοράζουμε συνήθως.Αντε να βλέπω τους κουμπαράδες να σπάζουν και τα ψαλίδια να ακονίζονται.
το κοτοπουλακι μπαλα τεννις που κολλαει???
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Has thanked: 0
- Been thanked: 291 times
Οπως είδαμε δεν είναι sohin ή mame. Είμαι λοιπόν περίεργος να δω τι θα αγοράσετε στα φυτώρια.Φωτογραφικό υλικό στο μυαλό σας υπάρχει και αρκετό θα έλεγα.Ας γίνει και κάποια υπέρβαση στην επιλογή.Οχι τέτοιου μεγέθους αλλά όχι και βλαστάρια που αγοράζουμε συνήθως.Αντε να βλέπω τους κουμπαράδες να σπάζουν και τα ψαλίδια να ακονίζονται.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.