ΣΟΣ!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Τεχνικές και φροντίδα σε ενα δέντρο για την δημιουργία μπονσάϊ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

G1908
Omono
Omono
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: ΣΟΣ!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Δημοσίευση από G1908 »

sofia23 έγραψε:Μακάρι να το καταφέρετεεε...θα μας βοηθήσει πολυ! :happy-smileyflower:

Εχω πάρει και εγω ενα τετοιο δέντρο. Το δικο σας πως ειναι:?? καλα?

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από sofia23 »

Μακάρι να το καταφέρετεεε...θα μας βοηθήσει πολυ! :happy-smileyflower:

Giannis
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από Giannis »

Harris έγραψε:
sofia23 έγραψε:Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε...! Η Κρήτη μας είναι λίγο μακρυά! :(

Μέχρι τώρα το δενδράκι μου φαίνεται να είναι καλήτερα...από το Σάββατο που το πότισα...σήμερα θα το ποτίσω παλι και βλέπουμε!
Ναι Αθηνα. Σορρυ δεν ειδα οτι εισαστε απο Κρητη. :)

Να μας βαλεις φωτογραφια σε 1 βδομαδα να δουμε. :)

Θα γραψουμε και ισως τραβηξουμε και βιντεο για σας που εισαστε μακρια να παρακολουθήσετε και να είσαστε ενεργοί με την δημιουργεια μπονσαι :)
Σε ευχαριστούμε πολύ Χάρη είναι πολύ καλή ιδέα για όσους βρισκόμαστε μακρυά :)
Φιλικά Γιάννης...

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από sofia23 »

My Nellie έγραψε:Σου εύχομαι κι εγώ "περαστικά" στο δενδράκι, Σοφία!
Από πού το αγόρασες το δένδρο? (επειδή ο Γιάννης μίλησε προηγουμένως για ταλαιπωρία από την μεταφορά...)
Μέσω internet?
Σ' ευχαριστώ πολύυυ...ελπίζω να μου γίνει σύντομα καλά!
Το αγόρασα από το κατάστημα bonsailand (http://www.bonsailand.gr) αλλά το μετέφερα 3h έξω από το Ηράκλειο με λεωφορείο...και ίσως μου ταλαιπωρήθηκε λίγο.. :(

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Σου εύχομαι κι εγώ "περαστικά" στο δενδράκι, Σοφία!
Από πού το αγόρασες το δένδρο? (επειδή ο Γιάννης μίλησε προηγουμένως για ταλαιπωρία από την μεταφορά...)
Μέσω internet?
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

sofia23 έγραψε:Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε...! Η Κρήτη μας είναι λίγο μακρυά! :(

Μέχρι τώρα το δενδράκι μου φαίνεται να είναι καλήτερα...από το Σάββατο που το πότισα...σήμερα θα το ποτίσω παλι και βλέπουμε!
Ναι Αθηνα. Σορρυ δεν ειδα οτι εισαστε απο Κρητη. :)

Να μας βαλεις φωτογραφια σε 1 βδομαδα να δουμε. :)

Θα γραψουμε και ισως τραβηξουμε και βιντεο για σας που εισαστε μακρια να παρακολουθήσετε και να είσαστε ενεργοί με την δημιουργεια μπονσαι :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από sofia23 »

Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε...! Η Κρήτη μας είναι λίγο μακρυά! :(

Giannis
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από Giannis »

Harris έγραψε: Γιαννη παρε την Σοφια και ελατε με το δεντρακι την Κυριακη που θα παμε για εξορμηση δεντρου.... δες ΕΔΩ: http://www.bonsaiclub.gr/forum/viewtopi ... 3&start=50
Αν θελετε γραψτε την συμμετοχη σας! :)
Το σηζητάς;; Θα ήταν πολύ όμορφα αλλά δεν γίνετε γιατί είμαστε και οι δύο απο Κρήτη. Αθήνα αν δεν κάνω λάθος δεν κάνετε τις εξορμήσεις; Έτσι νομίζω πως διάβασα κάπου.
Φιλικά Γιάννης...
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Giannis έγραψε:Μακάρι μην έχει κάτι. Ίσως να είναι και απο την μεταφορά που ταλεπορήθηκε. Ούτε εβδομάδα δεν έχει κλίσει απο τότε που το πήρε.
Γιαννη παρε την Σοφια και ελατε με το δεντρακι την Κυριακη που θα παμε για εξορμηση δεντρου.... δες ΕΔΩ: http://www.bonsaiclub.gr/forum/viewtopi ... 3&start=50
Αν θελετε γραψτε την συμμετοχη σας! :)
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Giannis
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από Giannis »

Μακάρι μην έχει κάτι. Ίσως να είναι και απο την μεταφορά που ταλεπορήθηκε. Ούτε εβδομάδα δεν έχει κλίσει απο τότε που το πήρε.
Φιλικά Γιάννης...
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Ωραια...σταματας το ποτισμα αφαιρεις τα προσβεβλημενα φυλλα. Ποτιζεις με μετρο..... :shifty:

Αν ξανα παρουσιαστουν τοτε εχει προχωρησει το προβλημα με την ριζα :doh: . Οποτε το ξανασυζηταμε, για ποιο δραστικα μετρα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

sofia23 έγραψε:Σας δίνω άλλη μια φώτο με τα φυλλαράκια που έκοψα...ήταν γύρω στα 15!!
Τα είχα ήδη κόψει γι αυτό κ δεν τράβηξα μια συνολική... :(

φώτο..: http://www.freeimagehosting.net/image.p ... 462afa.jpg
Δεν μπορω να καταλαβω. εαν μενεις Αθηνα την κυριακη εχουμε εξορμηση σε φυτωριο για την αγορα δεντρου για την κατασκευη μπονσαι. Φερε το δεντρακι σου εαν μπορεις και μην ποτιζεις, αστο να ξεραθει τελειως το χωμα και ριξε λιγο νερο .... μισο ποτηρι... Να δουμε τι παιζει.
Εικόνα

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από sofia23 »

Σας δίνω άλλη μια φώτο με τα φυλλαράκια που έκοψα...ήταν γύρω στα 15!!
Τα είχα ήδη κόψει γι αυτό κ δεν τράβηξα μια συνολική... :(

φώτο..: http://www.freeimagehosting.net/image.p ... 462afa.jpg
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Γεια σου Σοφια :text-welcomewave: Η φωτο δεν βοηθαει ...... Να εχει αρχισει να ριχνει τα φυλλα ? Μπορεις να βγαλεις καλυτερη ??
Αν κ δειχνει να εχει προβλημα.......δεν ειμαι κ σιγουρος.................................φωτο-φωτο.

Αφαιρεσε τα κλαδια αυτα κ προσεχε αυτο που σου ειπαν τα παιδια(το πολυ ποτισμα) καλη αποστραγγιση.
Άβαταρ μέλους

Liz@ki
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Liz@ki »

sofia23 έγραψε:
Hombre έγραψε:Καλησπερα , βαλε μας μια φωτογραφια με τα φυλλα σε κοντινο πλανο να τα δουμε ωστε να βγαλουμε μια ακρη.
Προς το παρον στεκαρε αν η γλαστρα εχει τρυπες για να φευγει το επιπελεον νερο ποτισματος και αν το χωμα ειναι υγρο σταματα να ποτιζεις μεχρι να στεγνωσει.
Η γλάστρα μου έχει δύο τρυπούλες και δεν το ποτίζω σήμερα γιατί είναι ποτισμένο από το Σάββατο κσι είναι ακόμα υγρό. Τα φυλλαράκια τα καφέ να τα κόψω;;;Δείτε λίγο τη φώτο!
1) http://www.freeimagehosting.net/image.p ... 3b9249.jpg
γεια σου Σοφια

απο οτι μπορω να δω.. (δεν ειναι πολυ καθαρη η φωτ/φια) μαλλον εχει παραποτιστει...

προσεξε λιγο το ποτισμα, να ποτιζεις αφου στεγνωσει το χωμα.

Εχει πολλα καφετια φυλλαρακια το δεντρο σου? Μπορεις να βγαλεις μια συνολικη φωτ/φια?
Αν ειναι ευκολο να φαινεται και το χωμα...
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από sofia23 »

Hombre έγραψε:Καλησπερα , βαλε μας μια φωτογραφια με τα φυλλα σε κοντινο πλανο να τα δουμε ωστε να βγαλουμε μια ακρη.
Προς το παρον στεκαρε αν η γλαστρα εχει τρυπες για να φευγει το επιπελεον νερο ποτισματος και αν το χωμα ειναι υγρο σταματα να ποτιζεις μεχρι να στεγνωσει.
Η γλάστρα μου έχει δύο τρυπούλες και δεν το ποτίζω σήμερα γιατί είναι ποτισμένο από το Σάββατο κσι είναι ακόμα υγρό. Τα φυλλαράκια τα καφέ να τα κόψω;;;Δείτε λίγο τη φώτο!
1) http://www.freeimagehosting.net/image.p ... 3b9249.jpg
Άβαταρ μέλους

Hombre
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Hombre »

Καλησπερα , βαλε μας μια φωτογραφια με τα φυλλα σε κοντινο πλανο να τα δουμε ωστε να βγαλουμε μια ακρη.
Εικόνα

Topic author
sofia23
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

ΣΟΣ!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Δημοσίευση από sofia23 »

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα,
Εδώ και μια εβδομάδα απέκτησα ένα zanthoxylum piperitum..και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!
Με έκπληξη διαπίστωσα ένα πρόβλημα μόλις και σας ζητώ τη βοήθεια σας καθώς είμαι νέα στο χόμπι!
Μερικά από τα φυλλαράκια του έγιναν καφέ, σαν να ξεράθηκαν κ είναι έτοιμα να πέσουν..τι έπαθαν;; γιατί έγινε αυτό;; μου αρρώστησε;;τι να κάνω;;πείτε μου, ανησυχώ!!
:(
Απάντηση