ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 2
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 2
ενα σχεδιο καποιος....? για να τη διαμορφωσω...

«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
perdikaki mariana
- Shohin

Και όμως το φύλλωμα είναι αρκετά πυκνό!!! Και αργότερα που θα κόψεις λίγο το κλαδί θα τριγονοποιηθεί πολύ όμορφα!!! Δεν ξέρω και από photo shop πανάθεμα με να έκανα ένα σχεδιάκι....
Αλλά νομίζω πως το φανταζόμαστε το ίδιο
Αλλά νομίζω πως το φανταζόμαστε το ίδιο
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
Liz@ki
Topic author - Imperial

Philip έγραψε:Liz@ki έγραψε:οκ θα τα κανουμε παρεουλα..!![]()
Φυσικα εγω θα βλεπω κ εσυ θα μεταφυτευεις........![]()
Πρεπει να δουμε την εξεληξη σου
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Philip
- Masterpiece

Λιζα κ στην 1η κ στην 2η εχει γινει ενα σημαντικο ''λαθος''.
Αυτην την εποχη θα ειχες περισσότερο φυλλωμα στην φτελια σου κ ποιο δυνατο εαν δεν αφηνες να γινουν πολλα ζευγη στα κλαδια της. Οταν δημιουργειται το 5ο ζευγος καλο ειναι την κλαδευουμε.
Παντως τα εχεις παει θαυμασια
Υ.Γ. τα δεντρα θελουν μεταφυτευση
Αυτην την εποχη θα ειχες περισσότερο φυλλωμα στην φτελια σου κ ποιο δυνατο εαν δεν αφηνες να γινουν πολλα ζευγη στα κλαδια της. Οταν δημιουργειται το 5ο ζευγος καλο ειναι την κλαδευουμε.
Παντως τα εχεις παει θαυμασια
Υ.Γ. τα δεντρα θελουν μεταφυτευση
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

αυτη εναι η μερια του η μπροστα, απο πισω δεν δειχνει καθολου "καλο"
Δεν εβγαλα αλλες μεριες Αλεξανδρα γιατι εχω αποφασισει οτι αυτη ειναι η μερια που με ενδιαφερει ( η μπροστινη)
Δεν εβγαλα αλλες μεριες Αλεξανδρα γιατι εχω αποφασισει οτι αυτη ειναι η μερια που με ενδιαφερει ( η μπροστινη)
Όταν πέσουν τα φύλλα νομίζω ότι θα έχεις καλλίτερη εικόνα για το συρμάτωμα, Λίζα.
Έχεις προσπαθήσει να δεις κάποια άλλη πλευρά του σαν "εμπρός"?
Μήπως το έχεις φωτογραφήσει και από άλλες του πλευρές για να μας το δείξεις, Λιζάκι?
Έχεις προσπαθήσει να δεις κάποια άλλη πλευρά του σαν "εμπρός"?
Μήπως το έχεις φωτογραφήσει και από άλλες του πλευρές για να μας το δείξεις, Λιζάκι?
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΤΕΛΙΑ 2
Αυτη η φτελια νομιζω οτι ειναι λιγο "ατσαλη" απο θεμα διαμορφωσης και θα ηθελα και τη γνωμη σας για συρματωμα ή οτιδηποτε αλλο...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.