Ολα τα αρωματικά φυτά διώχνουν τα κουνούπια.
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Re: Ολα τα αρωματικά φυτά διώχνουν τα κουνούπια.
Τι μου θυμίζεις τώρα βρε Ifestion... Απίστευτες απογευματινές ώρες!!! Οταν έπεφτε ο Ηλιος τρέχαμε να κρυφτούμε!Hfestion έγραψε:Τίποτα δεν μπορέι να εμποδίσει τα κουνούπια! Στο καθιστικό της αυλής μου εχω απο την μια πλευρά 6βασιλικούς και μια αμπαροριζα και από την άλλη πλευρά 2βασιλικούς 1δυόσμο και μια αμπαροριζα. Τα κουνούπια κάνουν πάρτι. Ας μη μιλήσω για τα κουνούπια που είχα στο διδυμότειχο οτάν ήμουν φαντάρος. Δύο φιδακια μέσα στη σκόπια κουνουπελαιο (το χορηγεί ο στρατός) και μπαιγκον σε σπρέι.
Το αποτέλεσμα ήταν τα κουνούπια να σε τσιμπανε ανενόχλητα και να ξεκουράζονται πάνω στο φιδακι.
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Τίποτα δεν μπορέι να εμποδίσει τα κουνούπια! Στο καθιστικό της αυλής μου εχω απο την μια πλευρά 6βασιλικούς και μια αμπαροριζα και από την άλλη πλευρά 2βασιλικούς 1δυόσμο και μια αμπαροριζα. Τα κουνούπια κάνουν πάρτι. Ας μη μιλήσω για τα κουνούπια που είχα στο διδυμότειχο οτάν ήμουν φαντάρος. Δύο φιδακια μέσα στη σκόπια κουνουπελαιο (το χορηγεί ο στρατός) και μπαιγκον σε σπρέι.
Το αποτέλεσμα ήταν τα κουνούπια να σε τσιμπανε ανενόχλητα και να ξεκουράζονται πάνω στο φιδακι.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Συ είπας.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/5.gif[/img]Harris έγραψε:Εάν φέρω και άλλα φυτά θα ψάχνω για σπίτι!!!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
Vasilhs
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Ολα τα αρωματικά φυτά διώχνουν τα κουνούπια.
Με τα συχνά ποτίσματα και ειδικά εαν λιμνάζει το νερό ανάμεσα στα δοχεία στο μπαλκόνι είναι εύκολο να μαζευτούν κουνούπια.
Με το παρακάτω βίντεο μπορούμε να αποφύγουμε τα κουνούπια ενω καθόμαστε στο μπαλκόνι το καλοκαίρι!
[yt][/yt]
Με το παρακάτω βίντεο μπορούμε να αποφύγουμε τα κουνούπια ενω καθόμαστε στο μπαλκόνι το καλοκαίρι!
[yt][/yt]