Οικοσύστημα μέσα σε βάζο
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
Re: Οικοσύστημα μέσα σε βάζο
Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω πάρει τα μέτρα μου για μούχλα. Περιμένω αποτελέσματα για να αποκαλύψω και την μυστική μου συνταγή του υποστρώματος.deus έγραψε: Μπραβο δωρη. Παντα μου αρεσαν αυτα τα οικοσυστηματα , με τα δικα τους μικροκλιματα και συνθηκες επιβιωσης. Επειδη εχω δοκιμασει καμποσα να εχεις το μυαλο σου σε μουχλες και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου το μεγαλωμα τους μιας κ μολις ξεκινησουν να αναπτυσονται θα χρειαζονται συχνο ''τριμαρισμα''. Καλη συνεχεια σε σενα κ στο δημιουργημα σου
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 64 times
Μπραβο δωρη. Παντα μου αρεσαν αυτα τα οικοσυστηματα , με τα δικα τους μικροκλιματα και συνθηκες επιβιωσης. Επειδη εχω δοκιμασει καμποσα να εχεις το μυαλο σου σε μουχλες και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου το μεγαλωμα τους μιας κ μολις ξεκινησουν να αναπτυσονται θα χρειαζονται συχνο ''τριμαρισμα''. Καλη συνεχεια σε σενα κ στο δημιουργημα σου
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- Hfestion (27 Φεβ 2025, 17:55)
- Rating: 7.14%
Nihil humanum mihi alienum est
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
-
zachariaspav
- Mame

- Has thanked: 71 times
- Been thanked: 18 times
Καλή επιτυχία.
- These users thanked the author zachariaspav for the post:
- Hfestion (27 Φεβ 2025, 17:54)
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
Οικοσύστημα μέσα σε βάζο
Χαιρετώ την παρέα!!
Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ στο YouTube οικοσυστήματα. Έχοντας μελετήσει αρκετά όλη την διαδικασία και ήδη έχοντα προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα υλικά σήμερα αποφάσισα να λερωσω τα χέρια μου με χώμα και να φτιάξω το πρώτο
μου.
Θεωρητικά ο πρώτος μήνας είναι και ο ποίο δύσκολος μέχρι να σταθεροποιηθεί και δημιουργεί μικροκλίμα.
Σήμερα βρίσκομαι στην πρώτη ημέρα.
Καλή μου επιτυχία
Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ στο YouTube οικοσυστήματα. Έχοντας μελετήσει αρκετά όλη την διαδικασία και ήδη έχοντα προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα υλικά σήμερα αποφάσισα να λερωσω τα χέρια μου με χώμα και να φτιάξω το πρώτο
μου.
Θεωρητικά ο πρώτος μήνας είναι και ο ποίο δύσκολος μέχρι να σταθεροποιηθεί και δημιουργεί μικροκλίμα.
Σήμερα βρίσκομαι στην πρώτη ημέρα.
Καλή μου επιτυχία
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.