ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
-
Acerbonsai
- Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

- Been thanked: 291 times
Re: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενοικίασης για απροσδιόριστοIfikratis έγραψε:Τι έγινε αυτό το δέντρο πόσο πήγε το ενοίκιο;
χρόνο από τον Junior R έγιναν τα πρώτα virtual και οι πρώτες μικρές
επεμβάσεις διαμόρφωσης. Θα ακολουθήσουν και άλλες ακόμη που δεν
φαίνονται στην εικόνα. Έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά του ο juniperus
αλλά το ίδιο και ο junior.
Ιδωμεν !!!!!
.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 15 Φεβ 2014, 18:09 --
Συνέχεια των εργασιών διαμόρφωσης και βρισκόμαστε πιά στην τελική ευθεία. Μένουν μικρά ρετουσαρίσματα, υγρό για jin
στα ξερά κλαδιά και η μεταφύτευση σε κάποιο πότ.
Κάποιος να ετοιμάζει τα υλικά !!! (ονόματα δεν λέμε !!)
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

Μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενοικίασης για απροσδιόριστο
Ιδωμεν !!!!!
.
Ιδωμεν !!!!!
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

Όμορφη φαντασία και πειθαρχημένη η τέχνη σου --αλλά---Jean-Zac έγραψε:Αρχίζουμε λοιπόν να βλέπουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία στον γιουνίπερο, όποια και να είναι αυτά, θετικά ή αρνητικά. Μήπως τελικά να μην ήταν λανθασμένη επιλογή και κάτι μπορεί να γίνει ??Καραγιωργος Α έγραψε:Αυτό το δέντρο θα ήθελα να μπει σε μια ταινία ΤΡΟΜΟΥ με πολυ στρίψιμο τον κορμων ...
Δεν θα έκοβα τίποτα μόνο θα εξυνα κλαρες .........
Δουλεύοντας πάνω στο σχέδιο του Χάρη και προχωρώντας με πολύ φαντασία κατάφερα και έφτιαξα αυτό το virtual. Λές να μπορεί να μεταμορφωθεί έτσι ??
.
---δεν θα περνούσε απο το καστινκ μου !
.... Αυτό το δέντρο με παει σε μια εικόνα επιθετική, όξυνη, βάλτοδες !
........ Το [HIGHLIGHT=#NaNffff]ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ που έγινε ΚΥΚΝΟΣ εάν αντιστρεφαμε τους ρόλους???[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Εάν λέω εγώ ήταν σε μέρος που είχε πάντα νύχτα απομακρυσμένο απο την ΜΑΤΙΑ της φύσης?[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]...Νομίζω ότι θα αγρίεβε θα γινόταν πιο επιβλητικό για κερδίσει ενα ΒΛΕΦΑΡΙΑΣΜΑ της φύσης.[/HIGHLIGHT]
Θέλω στρίψιμο,ξυσιμο,αγριάδα αλλιώς θα βρω κατι άλλο να ΝΟΙΚΙΑΣΩ!
....Την καλημέρα μου
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλημέρα και καλοσώρισες στο bonsaiforum!
(Καλό θα ήταν να δημιουργήσεις μια νέα δημοσίευση κάνοντας γνωστή στο forum την παρουσία σου και τα ερωτήματά σου. Αν θέλεις πήγαινε εδώ: http://www.bonsaiforum.gr/posting.php?mode=post&f=42 και δημιούργησε new topic )
Για μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο, τα μπονσάι εν προκειμένω, συνιστώ να επισκεφτείς την βιβλιοθήκη μας όπου θα διαβάσεις τα εισαγωγικά για την τέχνη των μπονσάι και ιδιαίτερα εδώ: http://library.bonsaiforum.gr/bonsaiart ... hoice.html
Στην διάθεσή σου...
(Καλό θα ήταν να δημιουργήσεις μια νέα δημοσίευση κάνοντας γνωστή στο forum την παρουσία σου και τα ερωτήματά σου. Αν θέλεις πήγαινε εδώ: http://www.bonsaiforum.gr/posting.php?mode=post&f=42 και δημιούργησε new topic )
Για μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο, τα μπονσάι εν προκειμένω, συνιστώ να επισκεφτείς την βιβλιοθήκη μας όπου θα διαβάσεις τα εισαγωγικά για την τέχνη των μπονσάι και ιδιαίτερα εδώ: http://library.bonsaiforum.gr/bonsaiart ... hoice.html
Στην διάθεσή σου...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Captain Phillips
- Mame

Μου αρέσει πολύ αυτή η διαμόρφωση του δέντρου. Πως μπορώ να ξέρω πως πρέπει να είναι το δέντρο που θα αγοράσω για να είναι σωστό για να δημιουργήσω bonsai? Θα μπορούσα βέβαια να φέρω από την Ιαπωνία ή Κίνα ή Ινδονησία κάποιο δέντρο σε κάποιο από τα ταξίδια μου. (είμαι ναυτικός). Αλλά θα προτιμούσα για αρχή να το δημιουργήσω μόνος μου.
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

Αρχίζουμε λοιπόν να βλέπουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία στον γιουνίπερο, όποια και να είναι αυτά, θετικά ή αρνητικά. Μήπως τελικά να μην ήταν λανθασμένη επιλογή και κάτι μπορεί να γίνει ??Καραγιωργος Α έγραψε:Αυτό το δέντρο θα ήθελα να μπει σε μια ταινία ΤΡΟΜΟΥ με πολυ στρίψιμο τον κορμων ...
Δουλεύοντας πάνω στο σχέδιο του Χάρη και προχωρώντας με πολύ φαντασία κατάφερα και έφτιαξα αυτό το virtual. Λές να μπορεί να μεταμορφωθεί έτσι ??
.
-
Καραγιωργος Α
- Imperial

Αυτό το δέντρο θα ήθελα να μπει σε μια ταινία ΤΡΟΜΟΥ με πολυ στρίψιμο τον κορμων ...
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
πλακα καναμε νομιζω και οι δυο..δεν κολλαει η λεξη ''σεβασμος''..δεν εθιξα κανεναν πιστευω..Jean-Zac έγραψε:iohokahey έγραψε:Όλα εξαρτώνται από το εάν βλέπουμε την βιτρίνα, την ταβέρνα, την ταμπέλα ή την σακούλα. Να γιατί έχεις πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σου.
P.S. Καλή η πλάκα αλλά και λίγος σεβασμός σε κάποιον που δεν ξέρεις. Με λίγα λόγια ελεγχόμενη γραφή.
εγραψες καποια πραγματα και απαντησα με χαβαλε,αυτο ειναι ολο..
ας μην παρεξηγιομαστε αδικα εδω ειμαστε ολοι σαν ομαδα..ε?
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

Άντε πάλι από την αρχή !!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/102.gif[/img]iohokahey έγραψε:μα τα ειδα ολα αυτα κυριε πωλητη-ποιητη μου!!οσο μπορεσα απο την βιτρινα φυσικα,γιατι το μαγαζι εγραφε ''κλειστον ειμαι διπλα''..διπλα στο ταβερνακι εν ονοματι ''το χανι'' εγραφε ''κλειστον λογω συνταξης''..
κανε καλυτερη προσφορα,θελω και την σακουλα..!
Ξαναείδες την σακούλα αλλά δεν διάβασες την πινακίδα. !!!
Ξαναείδες την σακούλα αλλά είδες και ένα μαγαζί που δεν υπάρχει. !!!
Ξαναείδες την σακούλα αλλά είδες και μία ταβέρνα. !!!
Μήπως έπρεπε να βάλω προς ενοικίαση την σακούλα ??
Καλή, ευχάριστη και αστεία αυτή η συζήτηση αλλά ο βασικός λόγος για τον οποίον άνοιξα αυτό το θέμα είναι άλλος. Βρέ παιδί μου δεν έχω μαγαζί, δεν πουλάω φυτά, πρε-μπονσάι και μπονσάι αλλά προσπαθώ να βοηθήσω κάποιους από εσάς για να γίνετε καλύτεροι από εμένα.
Η αστεία αυτή παρουσίαση του γιουνίπερου είχε σαν απώτερο σκοπό την σωστή ή λανθασμένη ενστικτώδη επιλογή αγοράς, δηλαδή τι βλέπει ο καθένας μας στο ίδιο φυτό. Όλα εξαρτώνται από το εάν βλέπουμε την βιτρίνα, την ταβέρνα, την ταμπέλα ή την σακούλα. Να γιατί έχεις πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σου.
P.S. Καλή η πλάκα αλλά και λίγος σεβασμός σε κάποιον που δεν ξέρεις. Με λίγα λόγια ελεγχόμενη γραφή.
Καλή σκέψη Πάρη. !!!!!Πάρης έγραψε:χοντρικά !!! κόψιμο ό αριστερός κορμός...αλλαγή κλήσης κατά 45 μοίρες προς τα αριστερά....κλάδεμα ο δεξιός κορμός για να πλησιάσει το φύλλωμα κοντα στον βασικό.... θα γινόταν ένα super δυ-κορφο slant...
Βέβαια στα δικά σου χέρια θα γίνει ένα ποίημα...
Μελλοντικά στο πρόγραμμα σε πλάκα καρύστου μαζί με άλλα δενδράκια.M4r0k1nos έγραψε:Γιάννη για να επισημαίνεις εσύ τους 3 κορμούς φαντάζομαι ότι τους θες και τους 3 και το φαντάζομαι δασάκι από την ίδια βάση με ύφος literati .
Ωραία πρόταση !!!!! Μου αρέσει !!!!Harris έγραψε:Πρόταση διαμόρφωσης... Νομίζω οτι το δέντρο έχει πολλές δυνατότητες!
Γιά να δούμε τώρα εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ενοικίαση. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Πρόταση διαμόρφωσης... Νομίζω οτι το δέντρο έχει πολλές δυνατότητες!
[img]http://img837.imageshack.us/img837/433/ol3e.png[/img]
[img]http://img837.imageshack.us/img837/433/ol3e.png[/img]
-
M4r0k1nos
- Imperial

- Επικοινωνία:
Γιάννη για να επισημαίνεις εσύ τους 3 κορμούς φαντάζομαι ότι τους θες και τους 3 και το φαντάζομαι δασάκι από την ίδια βάση με ύφος literati .
Και για να σου απαντήσω στην αγγελία σου , έχω χώρο στο σπίτι και η δουλειά μου είναι δίπλα στα κτελ. Οτι χρειαστείς μου λες.
[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
Και για να σου απαντήσω στην αγγελία σου , έχω χώρο στο σπίτι και η δουλειά μου είναι δίπλα στα κτελ. Οτι χρειαστείς μου λες.
[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img]
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
3 κορμούς ε; κόβουμε τον δεξί. Κρατάμε τον αριστερό τον γέρνουμε προς τα δεξιά. Το μεσαίο μένει σχεδον οπως είναι...
Μήπως να ξεκινήσουμε τα virtual? (εαν το πετυχω μην ακουστεί κανεις για σκονάκι!!!)
Απίθανος ο Jean-Zac!!!
Μήπως να ξεκινήσουμε τα virtual? (εαν το πετυχω μην ακουστεί κανεις για σκονάκι!!!)
Απίθανος ο Jean-Zac!!!
-
Πάρης
- Shohin

χοντρικά !!! κόψιμο ό αριστερός κορμός...αλλαγή κλήσης κατά 45 μοίρες προς τα αριστερά....κλάδεμα ο δεξιός κορμός για να πλησιάσει το φύλλωμα κοντα στον βασικό.... θα γινόταν ένα super δυ-κορφο slant...
-
iohokahey
- Masterpiece

μα τα ειδα ολα αυτα κυριε πωλητη-ποιητη μου!!οσο μπορεσα απο την βιτρινα φυσικα,γιατι το μαγαζι εγραφε ''κλειστον ειμαι διπλα''..διπλα στο ταβερνακι εν ονοματι ''το χανι'' εγραφε ''κλειστον λογω συνταξης''..
Γιώργος
Γιώργος
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

iohokahey έγραψε:τι εννοεις κυριε ποιητα μου οτι βλεπεις οτι εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας?
Είδες το περιτύλιγμα αλλά δεν είδες το περιεχόμενο
Είδες την σακούλα αλλά δεν πρόσεξες την γλάστρα.
Είδες την σακούλα αλλά δεν είδες το moss.
Είδες την σακούλα αλλά δεν πρόσεξες το φυτό.
Είδες την σακούλα αλλά δεν πρόσεξες τους 3 κορμούς.
Είδες την σακούλα αλλά δεν πρόσεξες το φύλλωμα.
Είδες την σακούλα αλλά δεν πέρασε η ματιά σου ανάμεσα από τα κλαδιά.
Είδες την σακούλα αλλά δεν διάβασες καλά το κείμενο.
Είδες την σακούλα αλλά δεν προβληματίστηκες.
Σακούλα. Είδος σάκου κυρίως από πλαστικό, χαρτί ή ύφασμα. Συγγενικές λέξεις είναι το σακουλάκι και η σακουλίτσα. Σύνθετη λέξη είναι η χαρτοσακούλα. Προέλευση ίσως από το Γαλλικό sac. Στην αργκό του ‘30-‘40 (μάγκικα) σακούλα σήμαινε ότι την ψυλλιάστηκα, την σακουλεύτηκα, υποψιάστηκα, αντιλαμβάνομαι.
Τι θέλει να πει ο ποιητής ?
Ποιητής. Είναι το άτομο που δημιουργεί ποίηση και προέρχεται από την αρχαία λέξη ποιέω, ποιώ. Χρησιμοποιεί δε τον λόγο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει διακριτή διαφορά από ένα πεζογραφικό κείμενο.
Ποιητής είναι αυτός που με παλιά έπιπλα φτιάχνει ένα δένδρο.(Αν Σέξτον)
Ποιητής είναι κάποιος που σκέφτεται κάτι άλλο (Β. Ουγκώ)
Ποιητής είναι ο ψεύτης που λέει πάντα την αλήθεια (Ζάν Κοκτώ)
Το ΄΄τι θέλει να πει ΄΄ είναι η κατηγορία που εκτοξεύουμε ενάντια στον ποιητή που δεν κατόρθωσε να μας συγκινήσει. Κατηγορία πολύ σοβαρή (Μάξ Ζακόμπ)
Αφού δεν έχεις τίποτα να πεις κύριε ποιητή, γιατί ενόχλησες τις λέξεις (Κ.Μάντης)
Αυτό το παράξενο-περίεργο γράψιμό μου μάλλον είναι αποτέλεσμα της ηλικίας μου και τίποτα άλλο. Μήπως αρχίζω να τα χάνω και να μην ξέρω τι λέω και τι γράφω ?? Είδα κάπου μία φωτογραφία και γέλασα για τον τρόπο γραφής ενός ανθρώπου. Ευτυχώς υπήρξε και η μετάφραση και μπορούσε κάποιος να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής.
P.S. Η συζήτηση γίνεται σε χαλαρωτικό, ευχάριστο και αστείο τόνο.
.
-
iohokahey
- Masterpiece

τι εννοεις κυριε ποιητα μου οτι βλεπεις οτι εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας?Βλέπω ότι και οι δύο έχετε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σας .
Υπομονή.
Θα περιμένω τον επόμενο πελάτη.
.
Γιώργος
Γιώργος