1o Σεμινάριο Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι
-
kapouland
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: 1o Σεμινάριο Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι
Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω εκείνους που ήρθαν παρακολούθησαν το σεμινάριο, και ελπίζω αυτά που ειπώθηκαν και επιδείχθηκαν εχθές να τους βοήθησαν πάνω σε αυτά που κάνουν ή αυτά που πρόκειται να κάνουν όσον αφορά στα μπονσάι.
Πολλά "ευχαριστώ" και "μπράβο" στα μέλη της Λέσχης που, όσο μπόρεσαν, βοήθησαν στην διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου αυτής, και ελπίζουμε αυτά τα μέλη να πολλαπλασιαστούν ώστε ΟΛΟΙ μαζί, να βοηθήσουμε στην διάδοση του αγαπημένου μας χόμπι!
Είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα θα μιλάνε όλοι για την "Ελληνική Λέσχη Μπονσάι"!!!
Πολλά "ευχαριστώ" και "μπράβο" στα μέλη της Λέσχης που, όσο μπόρεσαν, βοήθησαν στην διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου αυτής, και ελπίζουμε αυτά τα μέλη να πολλαπλασιαστούν ώστε ΟΛΟΙ μαζί, να βοηθήσουμε στην διάδοση του αγαπημένου μας χόμπι!
Είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα θα μιλάνε όλοι για την "Ελληνική Λέσχη Μπονσάι"!!!
...Ανδρέας
[HR]
Καλημέρα παιδες.Λοιπον ητανε τιμη μου που σας γνωρισα απο κοντα.Πολυ ενδιαφερον ατομα,πολυ ενδιαφερον κουβεντα.Ολοι προθυμοι για κουβεντα με το αγαπημενο μας χομπυ..Συγχαρητηρια για ολα.Θελω και εγω να πιστευω οτι τα καλυτερα ερχονται..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img]
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
[quote="Harris"]
Κάντε λίγη υπομονή γιατί πολύ σύντομα ετοιμάζουμε κάτι πιο πρακτικό!
Kαλημέρα Harris...γνωρίζεις ημερομηνία μήπως στο περίπου/?θα ήταν πολύ καλό να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν πιό πριν για την τελική διεξαγωγή του ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για να οργανώσουμε επαγγελματικές δραστηριότητες τουλάχιστον και εμείς(G.gin και εγώ)και να δώσουμε το παρον..
Σε ευχαριστώ...
Kαλημέρα Harris...γνωρίζεις ημερομηνία μήπως στο περίπου/?θα ήταν πολύ καλό να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν πιό πριν για την τελική διεξαγωγή του ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για να οργανώσουμε επαγγελματικές δραστηριότητες τουλάχιστον και εμείς(G.gin και εγώ)και να δώσουμε το παρον..
Σε ευχαριστώ...
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ο χώρος όπως είδατε όσοι ήρθατε είναι υπεράνω των προσδοκιών μιας λέσχης και είναι σε πολύ κεντρικό σημείο! Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών & Αττικής « Ο Καπετάν Ευκλείδης» για την ευγενική παραχώρηση του κτηρίου της!
Αυτά που ακούστηκαν ήταν και προχωρημένα αλλά και βασικά στοιχεία για την καλλιέργεια των μπονσαι.
Φυσικά το χόμπι μας έχει πάρα πολλές παραμέτρους και τεχνικές που σε ενα σεμινάριο δεν μπορούν να καλυφθούν.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!
Αυτά που ακούστηκαν ήταν και προχωρημένα αλλά και βασικά στοιχεία για την καλλιέργεια των μπονσαι.
Φυσικά το χόμπι μας έχει πάρα πολλές παραμέτρους και τεχνικές που σε ενα σεμινάριο δεν μπορούν να καλυφθούν.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!
-
manos_papadakis40
- Omono

Πιστευω πως η αρχη εγινε με τον καλυτερο τροπο σε αυτη την εκδηλωση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ.
Μαθαμε ολοι καποια βασικα για την ιστορια του μπονσαι καποιους κανονες που θα βοηθησουν στην πορεια μας κι γενικα ειδα κοσμο πολυ περισσοτερο κι νεο κοσμο με ορεξη.
Ελπιζω αυτος ο καταλληλος κατα τα αλλα χωρος να ειναι το κυριο κι βασικο βημα για ολους οσους ασχολουνται με το χομπυ μας και να ειναι η αιτια για πιο πολλα workshop.Συγχαρητηρια και παλι και καλη αρχη σε ολους μας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ.
Μαθαμε ολοι καποια βασικα για την ιστορια του μπονσαι καποιους κανονες που θα βοηθησουν στην πορεια μας κι γενικα ειδα κοσμο πολυ περισσοτερο κι νεο κοσμο με ορεξη.
Ελπιζω αυτος ο καταλληλος κατα τα αλλα χωρος να ειναι το κυριο κι βασικο βημα για ολους οσους ασχολουνται με το χομπυ μας και να ειναι η αιτια για πιο πολλα workshop.Συγχαρητηρια και παλι και καλη αρχη σε ολους μας.
-
M4r0k1nos
- Imperial

- Επικοινωνία:
Τα συγχαρητήρια μου για την οργανωμένη διεξαγωγή του σεμιναρίου ,
έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις ,
χάρηκα που είδα γνωστά μου πρόσωπα αλλά και που γνώρισα μερικά ακόμα νέα.
Φεύγοντας δε , μιας και έφτασα μέχρι εκεί πάνω δεν έχασα την ευκαιρία να πεταχτώ μέχρι το φυτώριο της Δεκελείας και
με ακόμα μεγαλύτερη χαρά βρήκα 2 πολύ ενδιαφέρον δέντρα ...
Προσεχώς και φωτό [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/16.gif[/img]
(καί των δέντρων αλλά καί της εκδήλωσης) [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/20.gif[/img]
έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις ,
χάρηκα που είδα γνωστά μου πρόσωπα αλλά και που γνώρισα μερικά ακόμα νέα.
Φεύγοντας δε , μιας και έφτασα μέχρι εκεί πάνω δεν έχασα την ευκαιρία να πεταχτώ μέχρι το φυτώριο της Δεκελείας και
με ακόμα μεγαλύτερη χαρά βρήκα 2 πολύ ενδιαφέρον δέντρα ...
Προσεχώς και φωτό [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/16.gif[/img]
(καί των δέντρων αλλά καί της εκδήλωσης) [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/20.gif[/img]
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
[justify]Περάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα Κυριακή σήμερα! Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικό και απευθυνόταν σε κοινό διαφόρων επιπέδων και εμπειρίας, ο χώρος πολύ "ζεστός", το ακροατήριο ζωντανό και γεμάτο απορίες και οι διοργανωτές με κάθε καλή διάθεση να λύσουν απορίες![/justify]
Σύντομα θα αναρτηθούν φωτογραφίες και παρουσίαση του Σεμιναρίου στο site της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.
Σύντομα θα αναρτηθούν φωτογραφίες και παρουσίαση του Σεμιναρίου στο site της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που μας τιμησαν σημερα με την παρουσια τους , υποσχομαστε οτι στις μελλοντικες δραστηριοτητες της λεσχης θα προσπαθουμε για το καλιτερο δυνατο αποτελεσμα .
Εξαλλου δεν κρυψαμε ποτε οτι ειμαστε ερασιτεχνες, και οτι κανουμε το κανουμε με μοναδικο γνωμονα την αγαπη μας για την τεχνη.
Απο εσας ζηταμε μονο οσον το δυνατον μεγαλυτερη συμμετοχη και τοτε καθε φορα το επιπεδο δεν θα μπορει παρα να ειναι ανωτερο .
Εξαλλου δεν κρυψαμε ποτε οτι ειμαστε ερασιτεχνες, και οτι κανουμε το κανουμε με μοναδικο γνωμονα την αγαπη μας για την τεχνη.
Απο εσας ζηταμε μονο οσον το δυνατον μεγαλυτερη συμμετοχη και τοτε καθε φορα το επιπεδο δεν θα μπορει παρα να ειναι ανωτερο .

-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην σημερινή δραστηριότητα του bonsai club ! Αν και καθυστέρησα 30λεπτακια να φτάσω και παρόλο που εφυγα λόγο ενός πολύ σημαντικού οικογενειακού προβλήματος , εχω να πω ότι άκουσα πολυ ωραία πράγματα τα οποία θα με βοηθήσουν παρά πολύ!!!!
Μπράβο!!!!
Μπράβο!!!!
-
Harris

- Επικοινωνία:
-
G.gin.
- Omono

στην επομενη συναντηση πιστευω πως θα ειμαι εκει μαζι με pinusmugo, θα ηταν μεγαλη μου χαρα και τιμη να σας γνωρισω ολους απο κοντα [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/3.gif[/img]
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
-
pinusmugo
- Imperial

+1karesansui έγραψε:"Ισχύς μου, η αγάπη του λαού " συνήθιζε να λέγει ο Γεώργιος ο Α' της Ελλάδας!filitsa έγραψε:... το περίεργο είναι οτι είναι δωρεάν!
Παραφράζω : " ισχύς μας, το ενδιαφέρον και η συμμετοχή όλων σας"
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
"Ισχύς μου, η αγάπη του λαού " συνήθιζε να λέγει ο Γεώργιος ο Α' της Ελλάδας!filitsa έγραψε:... το περίεργο είναι οτι είναι δωρεάν!
Παραφράζω : " ισχύς μας, το ενδιαφέρον και η συμμετοχή όλων σας"
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Ενοείται πως πρέπει να την φέρεις!katerinak έγραψε:Το μπονσαι μου ειναι μια μικρη αγριοκερασια... ετσι μου ειπαν οτι λεγετε. Θα την φερω μαζι μου να μου πειτε 2 λογια για το δεντρο μου!
Ευχαριστω.
Όποιες και όποιοι θέλουν, μπορούν να φέρουν τα μπονσάι τους να τα δούμε, να σχολιάσουμε, να κάνουμε προτάσεις, να δώσουμε απαντήσεις σε όσους έχουν απορίες ή ερωτήματα!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
mix.dny
- Imperial

Vasilhs έγραψε:O Walter Paul θα έρθεις; ( ή θες να από Kimura και πάνω;)chryspaa έγραψε:Ποιοι θα ειναι οι εισηγητές?karesansui έγραψε: Σωστή η επισήμανση Χάρη!
Την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι οργανώνει το 1ο της Σεμινάριο και όχι εργαστήρι (στην κοινή ελληνική "workshop")
Χαχαχαχα!Ελα να αναβουν τα αιματα!!!!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Harris

- Επικοινωνία:
Ωραία περνάμε εδω! Σιγουρα ακομα καλυτερα και απο κοντα! 
[img]http://www.thebonsaicompany.co.nz/image ... -Stand.jpg[/img]
[img]http://www.thebonsaicompany.co.nz/image ... -Stand.jpg[/img]
-
pinusmugo
- Imperial

+1000Vasilhs έγραψε:O Walter Paul θα έρθεις; ( ή θες να από Kimura και πάνω;)chryspaa έγραψε:Ποιοι θα ειναι οι εισηγητές?karesansui έγραψε: Σωστή η επισήμανση Χάρη!
Την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι οργανώνει το 1ο της Σεμινάριο και όχι εργαστήρι (στην κοινή ελληνική "workshop")
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του site, του forum και της Ελληνική Λέσχη Μπονσάι μπορείτε να δείτε εδώ.chryspaa έγραψε:Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Δεδομένου οτι προφανως κάποια απο τα μελη σας δεν μπορουν να αυτοπεριορισουν τις ειρωνικες απαντησεις, μηπως στους στόχους του ΔΣ του club που ξεκιναει τοσο φιλοδοξα, να βάλετε και μερικες συστάσεις?
Κατά τα άλλα, αν σας ενοχλεί τόσο η ειρωνεία, καλό θα ήταν να την αποφεύγετε και εσείς.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."