Και όμως το Νερό είναι ζωντανό !!

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση

sabtas
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Και όμως το Νερό είναι ζωντανό !!

Δημοσίευση από sabtas »

My Nellie έγραψε:Και με αφορμή αυτό το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με το post μου, Χάρη, θα ήθελα να σου πω ότι αρκετές φορές τώρα τελευταία έχω ετοιμάσει μια απάντηση κι όταν πατάω "υποβολή" μου επιστρέφει το μήνυμα ότι "το μήνυμά σας είναι πολύ μικρό" ή κάτι τέτοιο...., και δεν το δημοσιεύει. Τι συμβαίνει?
λιγο off topik αλλα και εγω που εχω γραψει 6 μηνυματα ολα κι ολα μου το εχει βγαλει 2 φορες οτι το μηνυμα σας ειναι πολυ μικρο....
Άβαταρ μέλους

dragonail
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Been thanked: 37 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dragonail »

My Nellie έγραψε:Και με αφορμή αυτό το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με το post μου, Χάρη, θα ήθελα να σου πω ότι αρκετές φορές τώρα τελευταία έχω ετοιμάσει μια απάντηση κι όταν πατάω "υποβολή" μου επιστρέφει το μήνυμα ότι "το μήνυμά σας είναι πολύ μικρό" ή κάτι τέτοιο...., και δεν το δημοσιεύει. Τι συμβαίνει?

Ευχαριστώ Αλεξάνδρα για την επισήμανση θα το κοιτάξω.
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... /bravo.gif[/img]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Και με αφορμή αυτό το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με το post μου, Χάρη, θα ήθελα να σου πω ότι αρκετές φορές τώρα τελευταία έχω ετοιμάσει μια απάντηση κι όταν πατάω "υποβολή" μου επιστρέφει το μήνυμα ότι "το μήνυμά σας είναι πολύ μικρό" ή κάτι τέτοιο...., και δεν το δημοσιεύει. Τι συμβαίνει?

My Nellie
Imperial
Imperial

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... prised.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... prised.gif[/img]
Κι όμως.... Είμαι σίγουρη ότι είδα ακριβώς τι είχα γράψει στην προεπισκόπηση!!!
Εν πάση περιπτώσει αυτό που έγραφα ήταν ότι αναφορικά με το σημείο (3) είναι πολύ χρήσιμη η εξήγηση που δίνει ο alex777, για να μη γίνουμε και..... αλαφροΐσκιωτοι [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... olling.gif[/img]
Το ήξερα ότι κάπως έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς την επιστημονική περιγραφή για να την αναφέρω, οπότε και δεν έγραψα κάτι.
Άβαταρ μέλους

Topic author
Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

My Nellie έγραψε:
Alex777 έγραψε:Επειδή έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, ειχε εντυπωσιαστεί και ο συγγραφέας (τουλάχιστον έτσι έλεγε) με αυτή τη συμπεριφορά του νερού.
Να ξεκαθαρίσω όμως όρισμένα σημεία, που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο αρχείο, και δεν είναι κατανοητά:

1. Ο ήχος έχει συχνότητα, το φώς έχει συχνότητα, το χρώμα είναι συχνότητα, το ανθρώπινο σώμα έχει και παράγει συχνότητες .
Οι συχνότητες που παράγει το ανθρωπινο σώμα είναι συνιστώσες των συχνοτήτων των εσ. οργάνων οπου πάλλονται σε 'υγιει' ή όχι μήκη κύματος.

2. Τα πείράματα πουα αναφέρει το βιβλίο γίνονται ώς εξής : Εκθέτουνε το νέρο σε κάποια ή κάποιες συχνότητες και μετά το παγώνουν για ένα σταθερό χρονικό διάστημα. Αφού παγώσει εξετάζουν τη κρυσταλλική δομη του με μικροσκόπιο.

3. Οταν κολλάνε ετικέττες στο δοχείο που φέρει το νερό, με θετικές ή αρνητικές λέξεις τότε οι μόνες συχνότητες που το επηρεάζουν είναι του ανθρώπινου σώματος που είναι ήδη διαμορφωμένες βάσει αυτού που έχουν γράψει στην ετικέττα. Σαφως και το νερό δεν διαβάζει τίποτα.

4.Το βιβλίο περιέχει και ένα ακόμα πείραμα που έκαναν. Οταν το νερό έχει φορτιστεί με θετικές συχνότητες τότε διατηρήται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ( δεν χαλάει) από το νερό που έχει φορτιστεί με αρνητικές συχνότητες. Δηλαδή ανάλογα αν το "καλομελετάς" ή το "κακομελετάς" το φορτίζεις με τις αντίστοιχες συχνότητες. Στις θρησκεία η έκφραση που χρησιμοποιούν είναι "το νερό είναι διαβασμένο" που έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

δεν βλέπουμε να εγραψες κατι!! [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... nfused.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... prised.gif[/img]
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

My Nellie
Imperial
Imperial

Alex777 έγραψε:Επειδή έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, ειχε εντυπωσιαστεί και ο συγγραφέας (τουλάχιστον έτσι έλεγε) με αυτή τη συμπεριφορά του νερού.
Να ξεκαθαρίσω όμως όρισμένα σημεία, που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο αρχείο, και δεν είναι κατανοητά:

1. Ο ήχος έχει συχνότητα, το φώς έχει συχνότητα, το χρώμα είναι συχνότητα, το ανθρώπινο σώμα έχει και παράγει συχνότητες .
Οι συχνότητες που παράγει το ανθρωπινο σώμα είναι συνιστώσες των συχνοτήτων των εσ. οργάνων οπου πάλλονται σε 'υγιει' ή όχι μήκη κύματος.

2. Τα πείράματα πουα αναφέρει το βιβλίο γίνονται ώς εξής : Εκθέτουνε το νέρο σε κάποια ή κάποιες συχνότητες και μετά το παγώνουν για ένα σταθερό χρονικό διάστημα. Αφού παγώσει εξετάζουν τη κρυσταλλική δομη του με μικροσκόπιο.

3. Οταν κολλάνε ετικέττες στο δοχείο που φέρει το νερό, με θετικές ή αρνητικές λέξεις τότε οι μόνες συχνότητες που το επηρεάζουν είναι του ανθρώπινου σώματος που είναι ήδη διαμορφωμένες βάσει αυτού που έχουν γράψει στην ετικέττα. Σαφως και το νερό δεν διαβάζει τίποτα.

4.Το βιβλίο περιέχει και ένα ακόμα πείραμα που έκαναν. Οταν το νερό έχει φορτιστεί με θετικές συχνότητες τότε διατηρήται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ( δεν χαλάει) από το νερό που έχει φορτιστεί με αρνητικές συχνότητες. Δηλαδή ανάλογα αν το "καλομελετάς" ή το "κακομελετάς" το φορτίζεις με τις αντίστοιχες συχνότητες. Στις θρησκεία η έκφραση που χρησιμοποιούν είναι "το νερό είναι διαβασμένο" που έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους

Alex777
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από Alex777 »

Επειδή έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, ειχε εντυπωσιαστεί και ο συγγραφέας (τουλάχιστον έτσι έλεγε) με αυτή τη συμπεριφορά του νερού.

My Nellie
Imperial
Imperial

Προ μηνός παρακολούθησα ένα εντυπωσιακό πραγματικά ντοκυμανταίρ στην ΕΤ για επιστημονικά πειράματα που γίνονται κι εξετάζουν την διαφοροποίηση της συμπεριφορά του νερού, την ηλεκτρομαγνητική αντίδραση σε διάφορα τεχνητά "ερεθίσματα" κι άλλα που δεν συγκρατώ ή μάλλον δεν κατανοώ.
Ήταν εκπληκτικά τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών!

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 421 times
Been thanked: 359 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Περίπου το 80% του ανθρώπινου οργανισμού αποτελιτε απο νερό.
Γι'αυτο το Λόγο όταν έχει πανσέληνο δεν επηρεάζετε μόνο η θάλασσα (παλιρροια, άμποτη) αλλά κι εμείς.

Κάποιοι λένε ότι η μνήμη του νερού έχει να κανει με το ματιασμα και γενικότερα με την ενέργεια που δεχόμαστε θετική η αρνητική.
Το ξεματιασμα με το νερό και το λαδυ έχει κάποια σχέση με Αυτό.
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Topic author
Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

sabtas έγραψε:αν είναι οντως αληθεια τοτε ειναι πραγματικα εντυπωσιακό!!!!
απίστευτο... Ειμαστε 80% νερο? ισως και περισσοτερο... για φαντάσου.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

sabtas
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από sabtas »

αν είναι οντως αληθεια τοτε ειναι πραγματικα εντυπωσιακό!!!!
Άβαταρ μέλους

Topic author
Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Και όμως το Νερό είναι ζωντανό !!

Δημοσίευση από Harris »

Εικόνα
Απάντηση