Άγνωστο φυτό!

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

stathis
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Άγνωστο φυτό!

Δημοσίευση από stathis »

Γίνεται μπονσάι;
Άβαταρ μέλους

vasilis sivvas
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από vasilis sivvas »

karesansui έγραψε:Σολάνο (solanum ).Δίνει χρώμα στο μπαλκόνι τον χειμώνα με τους κατακόκκινους δηλητηριώδης καρπούς του !
μπράβο ρε παναγιώτη !!
Άβαταρ μέλους

Topic author
Γιάννης Κ.
Mame
Mame

Δημοσίευση από Γιάννης Κ. »

Ωραίο είναι Γιώργο!Το είχε η Χριστίνα σε μια γλάστρα με βασιλικό μαζί και επειδή το είχα δει και μου άρεσε και δεν ξέραμε τι ήταν το έκανα μεταφύτευση εχθές σε άλλη γλάστρα και έδειξε καλύτερα!Τώρα τουλάχιστον ξέρουμε τι είναι!
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

ενδιαφερουσες πληροφοριες!

πολυ ομορφο και το φυτο σου γιαννη!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/coolphotos.gif[/img]

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/+1.gif[/img] στον παναγιωτη !!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Topic author
Γιάννης Κ.
Mame
Mame

Ευχαριστώ Παναγιώτη!Βρήκα τις πληροφορίες που ήθελα!
Solanum capsicastrum
Αν σου πω ότι ανήκει στο ίδιο γένος με την πατάτα θα με πιστέψεις; Είναι πρώτα ξαδέρφια για να καταλάβεις.Είναι ένας μικρός αειθαλής θαμνάκος με μικρά ντελικάτα πράσινα φύλλα. Ανθίζει την άνοιξη και βγάζει μικρούτσικα άσπρα λουλουδάκια με ένα πορτοκαλί αξάν στη μέση. Τα λουλουδάκια αυτά θα γίνουν κόκκινα ολοστρόγγυλα και γυαλιστερά μικρά μπιλάκια.Το μυστικό που πρέπει να μείνει μεταξύ μας: κόψε δύο τρία μπιλάκια και βγάλε από μέσα τα σποράκια. Άστα να ξεραθούν και φύτεψέ τα την άνοιξη. Θα φυτρώσουν πανεύκολα πολλά ίδια σολανάκια και θα μπορείς να τα χαρίσεις σε φίλους και γνωστούς!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Σολάνο (solanum ).Δίνει χρώμα στο μπαλκόνι τον χειμώνα με τους κατακόκκινους δηλητηριώδης καρπούς του !
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

vasilis sivvas
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από vasilis sivvas »

Γιάννης Κ. έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα!Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά αν γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το φυτό που έχει η κοπέλα μου στη βεράντα!Εχθές που το παρατήρησα βγάζει κάτι πράσινα μπαλάκια σαν καρπό και κάτι άνθη ασπροκίτρινα![ Εικόνα ]
αυτα τα μπιλάκια είναι οι καρποί του, και θα γίνουν κόκκινα. έχω κι εγώ 1 αλλα δεν ξέρω τι είναι
Άβαταρ μέλους

Topic author
Γιάννης Κ.
Mame
Mame

Άγνωστο φυτό!

Καλημέρα στην ομάδα!Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά αν γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το φυτό που έχει η κοπέλα μου στη βεράντα!Εχθές που το παρατήρησα βγάζει κάτι πράσινα μπαλάκια σαν καρπό και κάτι άνθη ασπροκίτρινα![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... elpsos.gif[/img]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση