sales 100%

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: sales 100%

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

My Nellie έγραψε:Γι' αυτό, να κοιτάζεις όοοοολα σου τα μηνύματα στο εξής! :character-oldtimer:
Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται σε κάποιο από αυτά! :laughing-rolling:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Το πάθημα γίνεται μάθημα :character-oldtimer:
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Γι' αυτό, να κοιτάζεις όοοοολα σου τα μηνύματα στο εξής! :character-oldtimer:
Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται σε κάποιο από αυτά! :laughing-rolling:
Άβαταρ μέλους

perdikaki mariana
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από perdikaki mariana »

Όταν αποφάσισα επιτέλους να κοιτάξω τα μηνύματα, δεν πρόλαβα να τα δω όλα, κοίταξα τα πιο πρόσφατα!!! που να φανταστώ ένα μήνα μετά τι έκπληξη με περίμενε!!! Ο κύριος Γιάννης μου το έστειλε σε προσωπικό μήνυμα για να το κοιτάξω!!!!!!!!!!!! ¨Εχω πάθει σοκ!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω!!!! Τι έκανα για να αξίζω κάτι τέτοιο??? Εγώ πως μπορώ να ανταποδώσω??? :greetings-clapyellow: :greetings-clapyellow:
Καταρχας σας ευχαριστώ πάραααααααααααααααα πολύ τόσο πολύ που θα σας πρίξω να το λέω!!!!!!!!! Συγκινήθηκα.....
Και το περσινό σας δώρο είναι μια χαρά!!!!
Θέλω όμως να συναντηθούμε από κοντά στη επόμενη εξόρμηση ή κάποια άλλη συνάντηση του forum γιατί την προηγούμενη την είδα όταν είχε ήδη γίνει!!! :doh: Λόγω της καλοκαιρινής απουσίας μου...
Δεν έχω λόγια πραγματικά συγκινήθηκα
[url=http://www.xarakas.gr]Εικόνα[/url]

My Nellie
Imperial
Imperial

Πράγματι, ο λαός του Bonsaiclub ζητά όλα αυτά που αναφέρει ο Γιάννης!
Άντε, να ξεκινάμε σιγά-σιγά...., λέω κι εγώ :)
Οι συνημμένες φωτογραφίες του Γιάννη, πάντα εύγλωττες :laughing-rolling:
Άβαταρ μέλους

Topic author
Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Άντε να τελειώνουν τις διακοπές τους μερικοί-μερικοί και να γίνουν κάποιες αγορές φυτών .Και τότε να μαζευτούμε γνωστοί και άγνωστοι, φίλοι και ‘’εχθροί’’ και να μάθουμε ζωντανά κάτι παραπάνω από τα μαθήματα και τις πληροφορίες δι’ αλληλογραφίας.
Οι ‘’συνήθεις ύποπτοι’’ να καταστρώσουν τα σχέδια γιατί ο λαός ζητά ενημέρωση, ζητά μάθηση, ζητά επίδειξη εργασιών πάνω στα φυτά (workshop) ,ζητά την προσωπική επαφή και όχι την ‘’εκ του μακρόθεν’’, ζητά λύση των αποριών και των προβλημάτων του ‘’εκ του συστάδην’’ !!!!!!
(σαν προεκλογικός λόγος μου φαίνεται !!)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Lena
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από Lena »

Harris έγραψε: Έχει φυτωρια; σε τι τιμες? Μυκονου τιμες? xixixi :obscene-drinkingbuddies:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Εξαρτάται απο την εποχή. Ανεβοκατεβαίνουν σα τη θερμοκρασία. :laughing-rolling:
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Lena έγραψε:Καλορίζικα σε όλους.
Τα σύκα καλοφάγωτα, ειδικά στη σαλάτα είναι εξαιρετικά.
Μπράβο jean.
Να σας υπενθυμίσω βέβαια ότι εκτός των άλλων έχει κ φυτώρια η Μύκονος που θα επισκεφτούμε όταν
πάρετε τη μεγάλη απόφαση να έρθετε κατά δω. :violin:
Έχει φυτωρια; σε τι τιμες? Μυκονου τιμες? xixixi :obscene-drinkingbuddies:
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Lena
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από Lena »

Καλορίζικα σε όλους.
Τα σύκα καλοφάγωτα, ειδικά στη σαλάτα είναι εξαιρετικά.
Μπράβο jean.
Να σας υπενθυμίσω βέβαια ότι εκτός των άλλων έχει κ φυτώρια η Μύκονος που θα επισκεφτούμε όταν
πάρετε τη μεγάλη απόφαση να έρθετε κατά δω. :violin:

My Nellie
Imperial
Imperial

Κάποια στιγμή (σύντομα ελπίζω) θα ξεκινήσω ένα νέο θέμα για τον "Juniperus chinensis, var Lamia" :laughing-rolling:
Αλλά μέχρι τότε, ας σας πω ότι το κύτταξα επ' εδώ, το κύτταξα επ' εκεί, το στριφογύρισα, το μελέτησα και κατέληξα να επιλέξω ποιά είναι η πλευρά που προτιμώ για εμπρός. Οπότε, ξεσυρμάτωσα ένα κλαδάκι που η θέση του δεν έδενε με την εικόνα που θέλω να δώ και το έστρεψα αλλού.

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες για σχέδια. Κι ο Γιάννης κι ο Φίλιππος επιμένουν να σχεδιάζουμε την εικόνα του δένδρου που θέλουμε να επιτύχουμε στο μέλλον.
Θα το προσπαθήσω λοιπόν και θα σας ανεβάσω φωτο μόλις καταλήξω σε κάτι που να βλέπεται.... γιατί το χέρι μου δεν πιάνει και πολύ στο σκίτσο :doh:
Άβαταρ μέλους

Topic author
Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Η καταγωγή του juniperus είναι από την Λαμία :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: . Αστειεύομαι βέβαια αλλά ίσως το χρώμα να είναι και από την πολύ υγρασία, το χώμα και το ότι ήταν στην ίδια γλάστρα για πολλά χρόνια. Έκανα την βεβιασμένη κίνηση της μεταφύτευσης (εκτός εποχής !!) μόνο και μόνο για να έχει μία καλύτερη οπτική εικόνα. Εάν πάνε άσχημα τα πράγματα σε άλλο ταξίδι θα βρώ κάποιο άλλο. Γι΄ αυτό να μην σε ανησυχεί η πιθανή άσχημη πορεία του. Απλά χρησιμοποιησέ το για να κάνεις εξάσκηση αλλάζοντας πιθανώς και την μορφή του σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια Και αργότερα προς τον Νοέμβριο ,όταν το φυτώριο στην Λαμία θα ‘ξεθάψει’ τις ελιές (ήταν στο χώμα λόγω καλοκαιριού), θα βρώ κάτι για εσένα και την Λίζα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

My Nellie
Imperial
Imperial

Παρέλαβα τον Γιουνίπερο!
(... εντάξει, δεν θα πω "ευχαριστώ")
Μου αρέσει πάαααρα πολύ!
Έχει ένα όμορφο κιτρινοπράσινο χρώμα, όπως το βλέπετε στην φωτογραφία!
Εύχομαι κι ελπίζω κι εγώ όπως κι ο Γιάννης, να τα καταφέρει και να επιζήσει. Το έχω σε σκιά στο μπαλκόνι και το ψεκάζω καθημερινά.

Δεν ξέρω σε ποια ποικιλία ανήκει, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιο από τα συνθετικά της ονομασίας του θα πρέπει να είναι το "aurea" δηλ. χρυσός, golden.
Αλήθεια, Γιάννη, ξέρεις κάτι παραπάνω για την ποικιλία?
Ψάχνοντας εγώ λιγάκι, διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δηλαδή κάποιες ποικιλίες Γιουνίπερων κατάγονται από την χώρα μας (αν είναι βέβαια αξιόπιστο αυτό, γιατί στο διαδίκτυο διαβάζεις πολλά και διάφορα....)
Αυτές είναι οι:
J. drupacea, J. oxycedrus, J. macrocarpa, J. communis, J. nana, J. phoenicea, J. foetidissima, J. excelsa που θα τα συναντήσουμε από την κορυφή του Ολύμπου (J. nana) ώς τη Γαύδο (J. phoenicea).
Άβαταρ μέλους

Liz@ki
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Liz@ki »

πολυ ωραια δεντρακια ολα, μπραβο Γιαννη! (δεν ειπα ευχαριστω!!) :text-bravo:
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Γιάννη γυρισαμε σημερα το βραδυ εκτακτος και αυριο θα φυγουμε παλι... Δεν σε εχω ξεχασει ασε που εχασα το κινητο μου.... Σου εχω στειλει Π.Μ
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

georgehh
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από georgehh »

Απο μένα αν και δεν σε έχω δει τα δέντρα σου είναι φοβερά έχουμε πολλάαααααααα να μάθουμε ακόμα
Άβαταρ μέλους

Topic author
Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Λόγω του ότι δεν έχω ιντερνετ και σας γράφω από κάποιον φίλο εδώ στην Λαμία , σας λέω ότι για εμένα δεν αγόρασα τίποτα.Θυμήθηκα όμως κάποιους από εσάς και έτσι σας κάνω αυτό το μικρό δώρο για τις γιορτές σας,γενέθλεια,κ.λ.π για τα επόμενα χρόνια :laughing-rolling: :laughing-rolling: !!!!
Βάζω και μία τελευταία φωτό με τον juniperus της Αλεξάνδρας σχεδόν έτοιμο .Μένει ο Δημήτρης να περάσει τα jin με το υγρό που ξέρει .( άντε να κάνει και αυτός κάτι !!)
Επίσεις και την τελευταία φωτό του δικού μου γνωστού juniperus μιά και θα πάει πλέον στα χέρια μιας πολύ καλής και σχεδόν παιδικής φίλης μου.Είναι η τελευταία και τελική μορφή του μετά από την αφαίρεση ενός κλαδιού.

P.S. Για την παραλλαβή θα μιλήσουμε τηλεφωνικά την Κυριακή που θα επιστρέψω στην Αθήνα (ακόμη δεν ξέρω πως θα χωρέσουν όλα στο αυτοκίνητο )

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!

My Nellie
Imperial
Imperial

Harris έγραψε: ... ... Δεν καθετε ο Γιαννης σε ησυχια αφου τον εχουμε μαθει τωρα... ... ...
Όχι, τι νόμιζε??? :violence-duel:
Ότι θα τον αφήσουμε να αποσυρθεί που μας έλεγε τελευταίως??? :laughing-rolling:
Άντε να του κάνουμε την χάρη και να του επιτρέπουμε να πετάει εκείνο το.... αντικείμενο πότε-πότε!!! :laughing-rolling:
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

My Nellie έγραψε:Ένα-ένα τα παρατηρώ....
Γιάννη, έχεις αρχίσει και τα δουλεύεις κιόλας! :o
Η ελιά μεταφυτευμένη σε πήλινο δοχείο κι ο γιουνίπερος συρματωμένος! :o
Ευχαριστούμε και πάλι!

ΥΓ: Τα σύκα των δένδρων του Χάρη, να τα αποξηράνεις για να τα γευθεί! :laughing-rolling:

Δεν καθετε ο Γιαννης σε ησυχια αφου τον εχουμε μαθει τωρα... Ηταν δυνατον να μην βαλει το χερακι του???
Μπορει να ξυπνησε και 5.00 το πρωι και να το εκανε!!!
Καλα ε? γενικα εχω παθει πλάκα! :) θα φαμε λεμε!!! :) :romance-heartsthree:
Εικόνα

My Nellie
Imperial
Imperial

Ένα-ένα τα παρατηρώ....
Γιάννη, έχεις αρχίσει και τα δουλεύεις κιόλας! :o
Η ελιά μεταφυτευμένη σε πήλινο δοχείο κι ο γιουνίπερος συρματωμένος! :o
Ευχαριστούμε και πάλι!

ΥΓ: Τα σύκα των δένδρων του Χάρη, να τα αποξηράνεις για να τα γευθεί! :laughing-rolling:

My Nellie
Imperial
Imperial

Harris έγραψε: Η ασχετη ελια για ποια ειναι? ε??? ¨:) :)
Χαραλάμπη, εγώ νομίζω ότι αυτή είναι μία από τα πολύ όμορφα δέντρα δημιουργίες του Γιάννη. Από αυτά που έχει στην Λαμία δηλαδή. Επειδή, απ' όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες στην Ν. Σμύρνη....
Έτσι δεν είναι, Γιάννη?

My Nellie
Imperial
Imperial

Τι λέτε τώρα....??? :o
Είδατε λοιπόν, τι είναι ο "δάσκαλος" παιδιά???
Για μένα ο Γιάννης είναι ο πρώτος μου δάσκαλος! :character-oldtimer:
Αλλά αυτή η χειρονομία είναι μία απόδειξη ακόμη του ότι είναι gentleman-δάσκαλος!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ, Γιάννη!
Περιμένω την έκπληξη της Μαριάννας, μόλις το δει και το διαβάσει....

Τώρα όσον αφορά την ερώτηση του Χάρη, που είναι και δική μου, δηλ. "πώς θα ανταποδώσουμε" νομίζω ότι κάτι θα βρούμε να ετοιμάσουμε για να τον τιμήσουμε τον δάσκαλο... :obscene-drinkingcheers: Έτσι δεν είναι?
Απάντηση