Yparxei kapoio on-line katasthma?

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Re: Yparxei kapoio on-line katasthma?

Δημοσίευση από Harris »

και αυτο ειναι καλο online site : http://www.yorkbonsai.co.uk

Εχουμε αγορασει διαφορα...
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

georgehh
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από georgehh »

έτσι είναι και συμφωνώ έχω ελάχιστα έτοιμα δεντράκια
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Παιδιά γιατί έτοιμο και όχι φτιαγμένο από τα χεράκια σας ?? Ξέρω θα σας πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να γίνει (σαν το έτοιμο) αλλά θα υπάρχει η ευχαρίστηση ότι το φτιάξατε εσείς. Και χωρίς να αναφέρω το κέρδος από την πλευρά τις εμπειρίας.Κάθε φορά που θα το κοιτάτε η ικανοποίηση θα σας γεμίζει γιατί καταφέρατε να δημιουργήσετε κάτι !! Οτι και να είναι αυτό .Ομορφο ή άσχημο.Το επόμενο σίγουρα θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.Και η εμπειρία σας θα μεγαλώνει.Αναφορικά με την βοήθεια των παιδιών εδω το ξέρουν όλοι ότι θα είναι δίπλα σε κάθε πρόβλημα. Και όταν αρχίσουν οι συναντήσεις τότε ο καθένας με το φυτό του στο χέρι να δηλώνει παρουσία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

georgehh
Shohin
Shohin

10 λίρες για ενα δέντρο 17 λιρών και 25-30 λίρες για ένα δέντρο 50 λιρών,κάποια δέντρα μαζί με μεταφορικά αποκλείεται να τα βρεις εδώ φθηνότερα,ειδικά για ακριβά-ποιοτικά δέντρα,προσοχή μιλάμε για έτοιμα διαμορφωμένα δέντρα πάνω απο 40 cm,και όχι για φτελίτσες που κάνουν 20 ευρώ Ελλάδα και έχουν τα χάλια τους
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

georgehh έγραψε:Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό αν όχι ας σβηστεί αλλα 2 καταστήματα που μου έχουν φερθεί τέλεια και δε τα αλλάζω είναι

http://www.bonsai.de
http://www.greendragonbonsai.co.uk

δε νομίζω να υπάρχουν καλύτερα σε τιμές δέντρων...

Σημασια εχει και τι δεντρα εχουν... και τα μεταφορικα ειναι πολλα... Εκανα για πλακα οτι θα αγορασω απο το bonsai.de και το δεντρο ειχε 38 ευρω και πηγαινε +17 ευρω! και δεν εξιζε το δεντρο 55+ ευρω! Θα το παρω απο την Ελλαδα!

Το greendragonbonsai τι μεταφορικα εχει για Ελλαδα?
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

georgehh
Shohin
Shohin

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό αν όχι ας σβηστεί αλλα 2 καταστήματα που μου έχουν φερθεί τέλεια και δε τα αλλάζω είναι

www.bonsai.de
www.greendragonbonsai.co.uk

δε νομίζω να υπάρχουν καλύτερα σε τιμές δέντρων...
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

πολυ σωστη η αποψη της Νελλης αυτο ειναι το καλυτερο! Οπως το καλυτερο απο ΟΛΑ ειναι να το κανεις απο σπορο! :)

Ομως και ενα ετοιμο μπονσαι εχει και αυτο την χαρη του μπορεις να κανεις πολλα πραγματακια και να μαθεις να το διατηρεις στην ζωη. Το κάθε είδος εχει την χαρη του και τις προτιμήσεις του στην φροντιδα! :)
Εικόνα

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Έχεις σκεφθεί να στραφείς σ' ένα καλό ελληνικό φυτώριο, όπου θα μπορέσεις να βρεις κάποιο αξιόλογο δενδράκι και να ξεκινήσεις μόνος σου όλη την εργασία για την διαμόρφωση ενός pre-bonsai ??
Αυτό θα έχει ασύγκριτα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά κυρίως όφελος για σένα από την πλευρά της μάθησης.
Και όμορφες εληές μπορείς να βρείς και μεγάλους γιουνίπερους και άλλα καρποφόρα, αλλά και γενικώτερα όλων των ειδών τα φυτά, μόνο που δεν θα είναι ήδη διαμορφωμένα....
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

καλως ηρθες.
Ελληνικο online site einai to bonsailand.gr

Τι δεντρα εχεις τωρα; Τι ενδιαφερεσαι να αγορασεις;
Εικόνα

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις με τις αγορές μέσω internet να έχεις υπ' όψιν σου ότι τώρα δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ταξιδεύσουν τα φυτά λόγω ζέστης. Καλλίτερα να το αφήσεις για λίγο αργότερα.
Επίσης, από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι αγόρασα από kaizen-bonsai, Αγγλία και είμαι ικανοποιημένη με την συνεργασία και τον χρόνο αποστολής. Αντίθετα, από bonsai-shopping.eu, Γερμανία, έδωσα την παραγγελία 04.03.10 και την παρέλαβα 26.03.10 και το ένα από τα δύο δένδρα τελικώς απεδήμησε....
Άβαταρ μέλους

thanasis2561
Omono
Omono

Δημοσίευση από thanasis2561 »

Vatzy καλησπέρα!!!!Υπάρχουνε ον λινε καταστήματα αρκετά στο εξωτερικό και ένα στην Κρήτη που στέλνει επίσης ..
Σου στέλνω μερικα σε μύνημα προσωπικό!!!
Άβαταρ μέλους

Topic author
vatzy
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Yparxei kapoio on-line katasthma?

Δημοσίευση από vatzy »

Kalispera....tha ithela na rwtisw an iparxei kapoios pou gnwrizei kapoio on-line katasthma gia na mporesw na agorasw bonsai????
Papalou
Απάντηση