Επίθεση στο FORUM απο SPAM-BOTS
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Has thanked: 0
- Been thanked: 38 times
- Επικοινωνία:
Re: Επίθεση στο FORUM απο SPAM-BOTS
εχω backup της βασης... Ειναι κατι τοσο σημαντικο που δεν μπορουμε να το ξαναγραψουμε; (γιατι θελει χρονο...)
-
Philip
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Επίθεση στο FORUM απο SPAM-BOTS
Παιδια κ δικες μου δημοσιευσεις σβήσανε.....και εγω αθελα μου εσβησα καποιες δημοσιευσεις ειδικα στο θεμα με την ''συναντηση''.
Πιστευω να μπορεσει ο Χαρης να τα διωρθωσει....
Πιστευω να μπορεσει ο Χαρης να τα διωρθωσει....
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Επίθεση στο FORUM απο SPAM-BOTS
Όπως, φαντάζομαι, παρατηρήσατε τις τελευταίες ημέρες το forum μας έχει γίνει στόχος κυβερνοεπιθέσεων με σκοπό τη διαφήμιση τρίτων, ως αποτέλεσμα κενών ασφαλείας που προέκυψαν κατά την τελευταία του αναβάθμιση.
Στην προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την "τάξη", χρειάστηκε να γίνουν προσωρινές ρυθμίσεις που πιθανώς να δημιούργησαν προβλήματα στη δημιουργία, αλλαγή ή υποβολή αναρτήσεων από τα μέλη. Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και για τυχόν "απώλειες" αναρτήσεων, καθώς γίνονταν μαζικές διαγραφές spam μηνυμάτων από τους διαχειριστές.
Ζητάμε την κατανόησή σας, με δεδομένο το ότι όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται σε βάρος του δικού μας ελεύθερου χρόνου και καθαρά για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Για οποιαδήποτε πληροφορία, για τυχόν τεχνικά προβλήματα ή για απώλεια αναρτήσεων καλό θα ήταν να απευθύνεστε απευθείας σ' εμένα με Pm και να μη θέτετε ερωτήματα μέσα σε θέματα άλλων μελών.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Στην προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την "τάξη", χρειάστηκε να γίνουν προσωρινές ρυθμίσεις που πιθανώς να δημιούργησαν προβλήματα στη δημιουργία, αλλαγή ή υποβολή αναρτήσεων από τα μέλη. Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και για τυχόν "απώλειες" αναρτήσεων, καθώς γίνονταν μαζικές διαγραφές spam μηνυμάτων από τους διαχειριστές.
Ζητάμε την κατανόησή σας, με δεδομένο το ότι όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται σε βάρος του δικού μας ελεύθερου χρόνου και καθαρά για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Για οποιαδήποτε πληροφορία, για τυχόν τεχνικά προβλήματα ή για απώλεια αναρτήσεων καλό θα ήταν να απευθύνεστε απευθείας σ' εμένα με Pm και να μη θέτετε ερωτήματα μέσα σε θέματα άλλων μελών.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.