Νεο Δεντρακι (μπονσάι Carmona)
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Νεο Δεντρακι (μπονσάι Carmona)
γεια σου φιλε κ καλως ηρθες στην ομορφη κ αξιαγαπητη παρεα μας..!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
ARIAN DARIAN
- Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Re: Νεο Δεντρακι
Πάρα πολύ όμορφο αυτό που είπες φίλε μουpinusmugo έγραψε:Να σου πω και εναν Κινεζικο μυθο για το δεντρακι σου....<οι Κινεζοι λενε οτι <οι καρμονες ευδοκιμουν και αναπτυσσονται μονο κοντα σε καλους ανθρωπους> αληθεια ψεμματα ειναι δεν ξερω [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/106.gif[/img]
@ris
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Δε χρειάζεται να ευχαριστείς, αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/2.gif[/img]jotsif έγραψε:σας ευχαριστω πολυ για τις λεπτομεριες που μου δωσατε και χαρηκα πολυ που ασχοληθηκατε με το δεντρακι μου
Γράψε αν θέλεις και μερικά λόγια για σένα στη σχετική ενότητα, to know us better που έλεγαν και στις παλιές ταινίες..
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
pinusmugo έγραψε:Καλημερα σου φιλε μου ...jotsif έγραψε:καλημερα παιδες σημερα αγορασα απο Super Market αυτο το δεντρακι 14Ε
μπορειτε να μου πειτε τι δεντρο ειναι και την φροντιδα του
Εχεις αγορασει μια ομορφη και ωραια καρμονα...σε λιγες μερες θα σου βγαλει ομορφα λευκα ανθη αν δεν εχει βγαλει ηδη δηλαδη...
Τωρα μπορεις να την βαλεις σε ενα σημειο και να μην την κουνας πολυ,να την αφησεις εκει σταθερα.Μπορει τις επομενες μερες να κιτινησουν καποια φυλλα της ενδεχομενως και να πεσουνε,μην σε απασχολησει θα επανελθει ειναι φυσιολογικο...
Δεν της αρεσει ιδιαιετερα ο ηλιος το μεσημερι ο καυτος,μπορει να αποβει μοιραιος...
Μπορεις να ψεκαζεις με νερακι τα φυλλα της και τον κορμο της καθημερινα τηςς αρεσει πολυ κατι τετοιο...
Αν την εχεις εσωτερικα? δωστης αφθονο φως μεχρι να την βγαλεις εξωτερικα,δεν ξερω και που μενεις ή τι θερμοκρασιες επικρατουν εκει για περεταιρω πληροφορηση...
Να το χαιρεσαι ειναι πολυ ομορφη ....
θελω να προσθεσω κατι. Αν δεις τα φυλλα τις να κιτρινιζουν και μετα να πεφτουν, αυτο σημενει οτι θα εχει περισσοτερο νερο απ'οσο χρειαζεται. Οταν ενα φυτο ειναι μεσα σε καποιο σπιτι θελει λιγοτερο νερο απ'οταν το εχουμε σε εξωτερικο χωρο. πρεπει να βρεις την ισορροπια.....
τελος να την εχεις μακρια απο καλοριφερ, κληματιστικο, τζακι ή οτιδηποτε βγαζει πολυ ζεστη.
οτι θες, ρωτα μας!!
καλος ηρθες στην παρεα μας
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 421 times
- Been thanked: 359 times
Harris έγραψε:Να το κλαδέψεις όπως σου έδωσε την αρχή ο Γιάννης (jean-zac)
πολυ ωραια η εκδοχη το JZ
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Καλώς ήλθες Γιάννη. !!!!
Εκανα ένα μικρό κλάδεμα χαμηλά στό δενδράκι σου, κατά τήν άποψή μου,
γιά να τονίσω λίγο τήν γραμμή του κορμού.
.
Εκανα ένα μικρό κλάδεμα χαμηλά στό δενδράκι σου, κατά τήν άποψή μου,
γιά να τονίσω λίγο τήν γραμμή του κορμού.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς ήρθες και καλορίζικο το δεντράκι σου... Με λίγη προσοχή (και λίγο διάβασμα) όλα θα πάνε καλά.
Αν προκύψουν πιο συγκεκριμένες απορίες, εδώ είμαστε, ρωτάς όποτε θέλεις!
Αν προκύψουν πιο συγκεκριμένες απορίες, εδώ είμαστε, ρωτάς όποτε θέλεις!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Σαν νέος θα πρέπει να μπείς εδω: http://www.bonsaiforum.gr/viewforum.php?f=42 
να γράψεις μερικά λόγια για σένα και που μένεις που θα το έχεις το δέντρο σου κ.τ.λ
Θα δείς οτι για να το κρατήσεις στην ζωη το συγκεκριμένο δέντρο θελει μερικα απλα 'πραγματα' για να το εχεις και να το χαίρεσαι. Σιγουρα θέλει μεταφύτευση (στην ωρα του οχι τωρα).
Ακολούθα τις βασικές οδηγίες ποτίσματος για αρχή.
να γράψεις μερικά λόγια για σένα και που μένεις που θα το έχεις το δέντρο σου κ.τ.λ
Θα δείς οτι για να το κρατήσεις στην ζωη το συγκεκριμένο δέντρο θελει μερικα απλα 'πραγματα' για να το εχεις και να το χαίρεσαι. Σιγουρα θέλει μεταφύτευση (στην ωρα του οχι τωρα).
Ακολούθα τις βασικές οδηγίες ποτίσματος για αρχή.
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Καλησπέρα φίλε,
Να την έχεις μέσα στο σπίτι και όταν ζεστάνει ο καιρός να την βγάλεις οπωσδήποτε έξω.
Να την έχεις μέσα στο σπίτι και όταν ζεστάνει ο καιρός να την βγάλεις οπωσδήποτε έξω.
-
pinusmugo
- Imperial

Να σου πω και εναν Κινεζικο μυθο για το δεντρακι σου....<οι Κινεζοι λενε οτι <οι καρμονες ευδοκιμουν και αναπτυσσονται μονο κοντα σε καλους ανθρωπους> αληθεια ψεμματα ειναι δεν ξερω [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/106.gif[/img]
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
pinusmugo
- Imperial

Καλημερα σου φιλε μου ...jotsif έγραψε:καλημερα παιδες σημερα αγορασα απο Super Market αυτο το δεντρακι 14Ε
Εχεις αγορασει μια ομορφη και ωραια καρμονα...σε λιγες μερες θα σου βγαλει ομορφα λευκα ανθη αν δεν εχει βγαλει ηδη δηλαδη...
Τωρα μπορεις να την βαλεις σε ενα σημειο και να μην την κουνας πολυ,να την αφησεις εκει σταθερα.Μπορει τις επομενες μερες να κιτινησουν καποια φυλλα της ενδεχομενως και να πεσουνε,μην σε απασχολησει θα επανελθει ειναι φυσιολογικο...
Δεν της αρεσει ιδιαιετερα ο ηλιος το μεσημερι ο καυτος,μπορει να αποβει μοιραιος...
Μπορεις να ψεκαζεις με νερακι τα φυλλα της και τον κορμο της καθημερινα τηςς αρεσει πολυ κατι τετοιο...
Αν την εχεις εσωτερικα? δωστης αφθονο φως μεχρι να την βγαλεις εξωτερικα,δεν ξερω και που μενεις ή τι θερμοκρασιες επικρατουν εκει για περεταιρω πληροφορηση...
Να το χαιρεσαι ειναι πολυ ομορφη ....
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
jotsif
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Νεο Δεντρακι (μπονσάι Carmona)
καλημερα παιδες σημερα αγορασα απο Super Market αυτο το δεντρακι 14Ε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.